Reka Sendiri Hadiah Untuk Yang Tersayang Di Printcious

Reka Sendiri Hadiah Untuk Yang Tersayang Di Printcious | Setiap tahun, cik en akan bosan dengan koleksi hadiah yang ada untuk cik en beri kepada yang tersayang. Cik en sukakan yang lain daripada yang lain atau hadiah yang boleh direka sendiri. Nampak ianya sangat istimewa kan? So far, cik en nak kongsi lagi dan lagi web yang cik en akan cik en survey dalam mencari hadiah istimewa iaitu Printcious.com . Sesiapa yang menjadi pembaca setia blog dan mengikuti sosial media cik en, mesti tahu yang cik en selalu reka sendiri hadiah sendiri dan yang tersayang. Antara koleksi yang cik en ada adalah, t-shirt, mousepad, mug, jam, ceramic tile dan banyak lagi. 



2

Dapatkan Semula Sijil SPM dan PMR Yang Hilang

Dapatkan Semula Sijil SPM dan PMR Yang Hilang | Sijil penting macam SPM, PMR dan lain lain hilang? terbakar? hanyut banjir? Susah nak dapatkan semula? Isk, korang ini, dulu memang la susah nak naik turun sekolah dan pejabat pendidikan tapi sekarang guna online je. Buat permohonan, dan tunggu sampai di depan rumah. Mudah sangat kan? Tapi korang kena buat permohonan dan pembayaran. Cik en tak ada pengalaman untuk buat permohonan tapi cik en kongsi step step yang ada di laman web Lembaga Peperiksaan untuk korang yang ada masalah sijil SPM dan PMR yang hilang. 


10