Reka Sendiri Hadiah Untuk Yang Tersayang Di Printcious

Reka Sendiri Hadiah Untuk Yang Tersayang Di Printcious | Setiap tahun, cik en akan bosan dengan koleksi hadiah yang ada untuk cik en beri kepada yang tersayang. Cik en sukakan yang lain daripada yang lain atau hadiah yang boleh direka sendiri. Nampak ianya sangat istimewa kan? So far, cik en nak kongsi lagi dan lagi web yang cik en akan cik en survey dalam mencari hadiah istimewa iaitu Printcious.com . Sesiapa yang menjadi pembaca setia blog dan mengikuti sosial media cik en, mesti tahu yang cik en selalu reka sendiri hadiah sendiri dan yang tersayang. Antara koleksi yang cik en ada adalah, t-shirt, mousepad, mug, jam, ceramic tile dan banyak lagi. Selain untuk diri sendiri dan rakan rakan, korang boleh juga tempah untuk door gift dan corporate gift juga untuk sebarang event rasmi atau office korang. 




Reka Sendiri Hadiah Untuk Yang Tersayang Di Printcious


Cik en suka buat tempahan di Printcious disebabkan kualiti, masa penghantaran dan pilihan yang banyak. Masa awal awal dulu, dalam 10 jenis barangan sahaja dan sekarang ada 30 jenis barangan yang boleh direka sendiri oleh korang daripada segi design, nama dan corak. Jom cik en kongsi dengan korang apa yang menjadi top selling mereka. 


Baju



Anyway, cik en sendiri pun dah banyak kali tempah baju di Printcious ini tau. Ini antara koleksi yang cik en ada. Kualitinya sangat bagus. Dulu hanya lengan pendek je,tapi sekarang dah ada lengan panjang dan cik en memang suka kualiti printing yang mereka gunakan selain material kain.


Canvas




Canvas adalah antara top selling mereka cuma cik en tak pernah lagi buat memandangkan, cik en memang tak suka print gambar besar besar. Kalau ada pun, masa konvokesyen dulu. Tapi bila tengok, rasanya macam nak try la order Canvas ini. Letak di ruang tamu rumah. Mesti cantik dan tenang ruang itu kan. hahahah


Mug




Mug adalah produk yang paling cik en suka. Cik en ada satu Mug DIY dibuat di Printcious dan ada beberapa lagi yang cik en buatkan sebagai hadiah harijadi pada kawan kawan cik en. 


Cushion



Yang ini, cik en pun tak pernah buat, sebabnya macam tak banyak pilihan. Tapi sekarang ini , macam cantik pula bentuk love. Rasanya dah boleh ini pilih gambar dan start design. 


Selain daripada itu ada juga


  • Aprons
  • Baby Rompers
  • Bags
  • Button Badges
  • Caps
  • Ceramic Tiles
  • Clocks
  • Coasters
  • Door Hangers
  • Keychains
  • Lanyards
  • Luggage Tags
  • Magnets
  • Masks
  • Mini Tees
  • Money Banks
  • Mousepads
  • Necklaces
  • Phone Cases
  • Photo Rocks
  • Puzzles
  • PVC Cards
  • Sport Flasks
  • Stickers
  • Table Flags
  • Trophies


Oh ya, jangan lupa rajin rajin tengok email, sebabnya Printcious selalu tawarkan diskaun yang tak masuk akal lagi lagi kalau bulan hari lahir korang. That why, cik en akan grab setiap tahun voucher yang mereka bagi. Itu salah satu tips untuk korang jimatkan pembelian. 

Untuk maklumat lanjut, korang boleh ke https://www.printcious.com/ dan cucilah mata. Mantau ada yang berkenan di hati korang. 

5 comments

  1. CCL pernah 3x menggunakan khitmat printing dari printlicious ni . Memang servis tiptop sangat

    ReplyDelete
  2. Teringat order tshirt dia..suka sgt dgn dia punya material tp baju tu hlg..tak tau mana 😭

    ReplyDelete
  3. Senang kan nak design kat printcious nie.. dah beberapa kali juga print canvas.. buat tshirt kat sini..

    ReplyDelete
  4. dulu rajin jugak tempah kat sini.. lama dh tak terjah. nnti kite usha..

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.