www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2018-06-09

Baju Raya Cik EN Sekeluarga Di Pagi Syawal 2018

Baju Raya Cik EN Sekeluarga Di Pagi Syawal 2018 | Lebih kurang seminggu lagi kita akan menyambut Syawal bagi tahun 2018. Alhamdulillah jumpa juga cik en dengan Syawal tahun ini. Insyallah. Mana yang tak sempat menempah baju raya yang rata ratanya tailor dah stop ambil tempahan sebelum puasa lagi mesti dah mula survey cari baju di Bazar Aidilfitri atau mall kan? Macam itu juga keluarga cik en. Kami shopping minggu kedua puasa untuk elakkan sesak dan mungkin akan ada tambahan baju jika rajin keluar shopping malam raya


Sebelum itu cik en nak share la entri best yang cik en pernah buat mengenai Ramadan dan Syawal serta Ramadan 2018 ini.

  1. 3 Keistimewaan Di Kuala Kangsar Apabila Menyambut Puasa dan Raya
  2. Mecca Towers Tempat Berbuka Puasa Minggu Pertama Bersama Keluarga
  3. Cafe Lelac Bukit Merah Tempat Berbuka Puasa Minggu Kedua Bersama Keluarga
  4. Berbuka puasa Bersama Team Samudera Veterinary di Sofera Hotel

Baju Raya Cik EN Sekeluarga Di Pagi Syawal 2018

Jom tengok Baju Raya Cik EN Sekeluarga Di Pagi Syawal 2018


Tema tahun ini kelabu ungu. Baju ini cik en beli kat Kedai Lim Kuala Kangsar. Memang cik en dan mak request baju kurung biasa. Cik en tambah nak baju jenis tak terlalu tebal. Jadi jumpa la baju kurung kain vietnam yang sejuk ini. Walaupun fesyen lama tapi cik en suka beli baju sebegini yang boleh pakai bukan saja hari raya. Tunggu la nanti cik en sekeluarga akan pakai di pagi raya. 

Kalau korang yang ada di kuala kangsar boleh la shopping baju raya di Bazar Aidilfitri Stesen Bas Kuala Kangsar. Situ banyak pilihan baju raya dan kelengkapan yang lain. 

  2 comments:

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!