www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2018-06-08

Berbuka Puasa Bersama Team Samudera Veterinary Di Sofera Hotel

Berbuka Puasa Bersama Team Samudera Veterinary Di Sofera Hotel | Alhamdulilah Ramadan yang ke 19 ini kami dapat berkumpul semua. Mesti ada yang bertanya siapa mereka pada cik en. Ewahhhh.. hahahha. Mereka ada team Samudera Veterinary And Surgery Clinic di Manjung ini. Samudera Veterinary And Surgery Clinic kepunyaan Doktor Nor Hidayah Binti Zailani. Sebenarnya banyak cik en belajar mengenai ilmu veterinar dari beliau. Boleh dikatakan doktor veterinar yang sempoi dan tak lokek dengan ilmu. Disebabkan tunjuk ajar beliau, cik en banyak perbetulkan kesalahan dan menambah skill dalam merawat haiwan kesayangan ini. 


Berbuka Puasa Bersama Team Samudera Veterinary Di Sofera Hotel

Nak dijadikan cerita cik en tertidur dan terlewat sampai untuk berbuka puasa bersama di Sofera Hotel Manjung. Jadi tak banyak gambar yang cik en boleh share dengan korang pasal buffet di sini. Cuma pendapat cik en Buffet di Sofera Hotel kurang berbaloi kalau korang nak pergi. Makanan tak top up dan masakan kampung dia kurang umppph pada cik en. Cuma cik en puji ketiauw goreng dia sedap, kambing bakar ok cuma blackpaper sos boleh habis pulak dan cik en tak nampak mereka top up. Cucur dorang best.. Sedap. Rojak habis awal tak sempat nak rasa. Lauk pauk pula nampak tak habis dan pendapat cik en tak berasa berselera nampak menu lauk pauk ala kampung. Mungkin juga sebab lambat sampai itu yang nampak semuanya dah habis. Tapii nama pun buffet kan? tak fair la kalau yang datang lambat tapi bayaran sama. 

Anak Doktor Hidayah no 2 . Macam Toretto dalam F2F kan? hahahahah

Ok la, tak mau la komen panjang panjang sebabnya dibelanja oleh bos kan. Hhihihi. Apa apun terima kasih bos Doktor Hidayah. Sebagai tanda terima kasih cik en nak promote sikit klinik doktor naaa. Hihihi

Kalau korang orang Manjung dan kawasan sekitarnya mencari klinik veterinar bumiputera sekitar Manjung bolehlah dapatkan perkhidmatan 

Samudera Veterinary & Surgery Clinic
2393 Jalan Lumut Taman Samudera
Seri Manjung 32040 Manjung
013-3365394

Selain itu korang boleh rujuk entri Klinik Veterinar Kerajaan dan Swasta di Perak untuk ketahui klinik veterinar yang lain. 

  1 comment:

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!