www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-08-26

SEO - Jenis Entry Bertrafik Tinggi

Assalamualakum
Alhamdullilah sampai ke entry ke3 mengenai SEO
Entry Pertama yang bertajuk BLOG MESRA SEO dan entry kedua TIPS ENTRY MESRA SEO 
Ini antara tips untuk mendapatkan kunjungan tinggi dalam blog kita

Jenis entri yang mendapat trafik tinggi

  1. Permotoran
  2. Kesihatan wanita/lelaki
  3. Perbankan
  4. Kerja Kosong
  5. Lirik Lagu
  6. Download Lagu dan movie
  7. Review Movie
  8. Insurans
  9. Tips untuk pergi ke temuduga
  10. Tips masalah masalah sosial seperti rumah tangga , percintaan dan lain lain yang berkaitan
Ini hanya sebahagian. Mungkin ada lagi jenis entri yang menjadi pilihan pembaca. Mungkin ada yang ingin menambah? Dialu alukan.

10 comments:

nona senyum2 said... [Reply]

fesyen, giveaway, masakan, aktiviti, panduan n tips memang utama yg org suka baca, D.I.Y , ikutlah hobi memasing, mesti blog jd feberet, kan... buat tutorial pun org suke, hehehe, tip bebrlog gituu

memg mcm2 jugak, kannn.....huhu

Puan Wawa said... [Reply]

Wawa kena belajar lgi utk mesra seo..")
Setakat hari ni hanya resepi yg berada di 1st page carian google..")

P/s: cinch tea memang utk org yg nak kurus cik en..")
Cubalah, bagus sgt..

julia jamaludin said... [Reply]

thanks for sharing this dear :)

nur anis said... [Reply]

saya memang tak berapa reti buat entry bertraffic tinggi..

eima said... [Reply]

nak cari tips lagi

aRz MoHa said... [Reply]

Terima kasih atas perkongsian

Aryn Fadz Lee said... [Reply]

Tq atas sharing ini :). Saya suka baca tentang tips2 keibubapaan

GaRy™ said... [Reply]

tutorial blog pun agak laku.. :)

rubiah kadir said... [Reply]

resepi masakan...
tutoriala blog
petua dan tips kecantaikan & kurus

lyana ishak said... [Reply]

heee baru buat entri pasai kahwin .. thanks for sharing cik en

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads