www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-08-26

SEO - Jenis Entry Bertrafik Tinggi

Assalamualakum
Alhamdullilah sampai ke entry ke3 mengenai SEO
Entry Pertama yang bertajuk BLOG MESRA SEO dan entry kedua TIPS ENTRY MESRA SEO 
Ini antara tips untuk mendapatkan kunjungan tinggi dalam blog kita

Jenis entri yang mendapat trafik tinggi

  1. Permotoran
  2. Kesihatan wanita/lelaki
  3. Perbankan
  4. Kerja Kosong
  5. Lirik Lagu
  6. Download Lagu dan movie
  7. Review Movie
  8. Insurans
  9. Tips untuk pergi ke temuduga
  10. Tips masalah masalah sosial seperti rumah tangga , percintaan dan lain lain yang berkaitan
Ini hanya sebahagian. Mungkin ada lagi jenis entri yang menjadi pilihan pembaca. Mungkin ada yang ingin menambah? Dialu alukan.

  11 comments:

  1. fesyen, giveaway, masakan, aktiviti, panduan n tips memang utama yg org suka baca, D.I.Y , ikutlah hobi memasing, mesti blog jd feberet, kan... buat tutorial pun org suke, hehehe, tip bebrlog gituu

    memg mcm2 jugak, kannn.....huhu

    ReplyDelete
  2. Wawa kena belajar lgi utk mesra seo..")
    Setakat hari ni hanya resepi yg berada di 1st page carian google..")

    P/s: cinch tea memang utk org yg nak kurus cik en..")
    Cubalah, bagus sgt..

    ReplyDelete
  3. saya memang tak berapa reti buat entry bertraffic tinggi..

    ReplyDelete
  4. Tq atas sharing ini :). Saya suka baca tentang tips2 keibubapaan

    ReplyDelete
  5. tutorial blog pun agak laku.. :)

    ReplyDelete
  6. resepi masakan...
    tutoriala blog
    petua dan tips kecantaikan & kurus

    ReplyDelete
  7. heee baru buat entri pasai kahwin .. thanks for sharing cik en

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!