Ubat Kutu Kucing Yang Digunakan Oleh Klinik Veterinar

Ubat Kutu Kucing Yang Digunakan Oleh Klinik Veterinar | Setiap hari mesti cik en terima pertanyaan mengenai masalah kutu pada kucing. Dan akan ada yang tanya apa yang terbaik. Untuk makluman korang, setiap klinik veterinar menggunakan pelbagai jenama untuk merawat masalah kutu. Tapi yang boleh cik en kongsi adalah ubat kutu yang banyak digunakan oleh klinik veterinar. Ini kerana ubat ini berkesan, selamat dan diiktiraf. Mungkin akan ada yang suggest local product tapi ianya optional pada korang. Tapi klinik veterinar akan gunakan produk yang diiktiraf untuk mengelakkan masalah pada kucing tersebut.  



1

Pengalaman Di Vaksin Jenis Sinovac Untuk Covid19

Pengalaman Di Vaksin Jenis Sinovac Untuk Covid19 | Anyway dah lama cik en nak kongsi pengalaman ini tapi macam biasa, cik en sibuk di klinik dan balik dalam keadaan letih dan buat mood nak menaip tu tak sampai. Even cik en hanya bekerja 5 jam (sebelah pagi) sahaja tapi penat dia sama juga kerja sepenuh masa. Sebabnya cik en dah terima buat permandulan betina. Sebelum ini accept jantan sahaja. Tapi dengan keadaan sekarang, ramai yang tak mampu tapi nak kawal pembiakan kucing mereka jadi cik en terima spaying buat masa ini memandangkan di klinik keajaan agak murah casnya. Eh.. meleret pula cik en ini. Back kepada tajuk entri cik en kali ini cik en nak kongsi pengalaman cik en menerima vaksin Covid19. 




0