www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2017-11-21

Cuti Hujung Minggu Terisi Dengan Event Fiesta Sayang Malaysia

Cuti Hujung Minggu Terisi Dengan Event Fiesta Sayang Malaysia  | Nampaknya hari minggu yang lepas, cik en tak sempat nak update blog. Sebabnya cik en habiskan masa cuti hujung minggu dengan menjadi salah seorang media untuk Festival Sayang Malaysia NBOS. Anyway ini bukan entri penuh mengenai festival itu cuma teaser je yerk! Kang diam lelama dalam blog ini, orang kata bersawang pulak. Hahaha... | Cuti Hujung Minggu Terisi Dengan Event Fiesta Sayang Malaysia


Cuti Hujung Minggu Terisi Dengan Event Fiesta Sayang Malaysia


Cik en berbangga juga sebab menjadi media untuk event yang dibuat di Perak ini.Negeri kelahiran dan tempat tinggal cik en kan? Dalam masa yang sama cik en dapat juga berkenalan dengan rakan rakan yang baru. Dalam ramai ramai, hanya ada 2 orang saja cik en kenal iaitu Bonde Zaidalifah dan Afzal Sukasuki. Yang pernah berjumpa Afzal sorang saja la sebab jumpa semasa review De Palma Eco Resort Kuala Selangor sebelum ini. Bonde pula cik en kenal dalam alam socmed je sebelum ini. Walaupun 1st time jumpa kami borak macam dah kenal lama je. Hahhaha. Dan juga kali ini cik en dapat bekerjasama dengan Gaya Travel Magazine dan blogger famous yang lain juga.

Kalau korang yang nak tau apa aktiviti cik en dan team yang lain bolehlah search #sayangmalaysia di Instagram, Facebook dan Twitter. Cari yang locatiaon di SMK Hutan Melintang Bagan Datuk Perak. Untuk full story kena tunggu la cik en story untuk next next entry na.. Ok la, Da semua. Nak masuk tidur dulu.. Nama punya entry teaser kan? Hope cik en akan update secepat mungkin na untuk korang korang baca. 

1 comments:

Amanda Suria said... [Reply]

Tak sabar tunggu update seterusnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads