www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-06-15

Akhirnya Aku Memilikimu Sayang...


salam semua..
hari ini penat terjah untuk 
percarian cik en dan blog : entry kita, jiwa kita
cik en terus menjelajah blog yang sudi singgah ke blog cabuk cik en ni.
sambil tu buat kerja, hantar laporan dan sediakan laporan.
amatlah penat tapi cik en tetap nak upate walaupun jam dah menunjuk pukul 5 petang
semalam cik en ke AEON Ipoh untuk tengok wayang dengan en botak.. pujuk dia sebab cik en tak balas sms dia..heheh
Cik en ingat nak tengok Men in Black tapi dah habis.
kebanyakan cerita melayu dan prinsip cik en, Tengok Malay movie xmo.. beli dvd baru leh layan..
akhirnya cik en pilih cerita Madagascar : Europe Most Wanted
memang layan dan kelakar..
tapi cik en tak mo cerita bab tu tapi bab ini..
Novel yang cik en tunggu sangat sangat..




bahagia gile dapat memiliki sunan musafir..
terasa dunia ana yang punya..
inilah koleksi Laksamana Sunan yang terakhir..
cik en peminat gile RAM.
dan hampir kesemua buku beliau cik en dah kumpul dan cik en de buat entry itu di 
dan cik en ada buat entry untuk trilogi cerita laksamana sunan ini di
Novel RAM - Sutera Bidadari
betapa cik en suka dengan pengarang ini
RAMLEE AWANG MURSYID
dan akan ternanti novel beliau..
sesiapa kat sini suka hasil penulisan RAM ini?cer komen skit.. 
Photobucket

3 comments:

~MiZz Atie ZieYa~ said... [Reply]

zieya minat novel jgk cik en..tpi x pnh pon baca novel karya RAM lgi.... nt zieya nk try cuba la yee

Misz Mieza said... [Reply]

Cik en sama ngan asben MM.. klu gi tgk wayang filem melayu xmo, selain dari tu takpe.. klu muvi melayu prefer lagi beli dvd.. =)

ayut said... [Reply]

ayut tak pernah lg bace novel RAM.ayut suke Hlovate punye..huhu..tak dpt nak bg komen yer mgkn nnt blh tgk2 plak.. :)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads