www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-06-19

Pencarian Cik en dan Blog : Entry kita, Jiwa kita


salam semua
kali ini cik en nak anjurkan pencarian cik en dan blog : Entry Kita Jiwa Kita
tujuan nya untuk menaikkan traffic ke blog korang disamping share sesuatu yang kita anggap ia sangat berguna tapi ramai yang terlepas pandang dalam blog kita. 
Sharing is caring. 



  1. Tak Wajib Follow
  2. Tak Wajib like page cik en
  3. Letak Banner kat atas dan link ke entry ini dan tajuk tulis "Pencarian Cik En dan Blog : Entry Kita Jiwa Kita"
  4. Link kan Entry Pertama korang (entry permulaan semasa korang buka blog)
  5. Link kan Entry Terbaik Korang (entry yang bukan copy paste tapi buah fikiran korang) 
  6. Link kan Entry Terakhir Korang semasa join pencarian ini
  7. Pastikan ada 3 link dalam entry
  8. Tak Wajib Tag 
  9. Lastly bagi link entry tu ke comment entry ini
Cik en tak mengharapkan penyertaan yang banyak cukup lah untuk cik en share pengetahuan yang cik en ada dan sesiapa yang join pencarian ini.Pencarian yang simple
Just perlukan link sahaja..
Tarikh Tutup : 19  20JUN 2012 jam 11.59 pg

Photobucket

  58 comments:

  1. zati nak join ! :)

    http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/06/entry-kita-jiwa-kita.html

    ReplyDelete
  2. thanks invite nana....free2 t nana join ye:)

    ReplyDelete
  3. wah..ebat2..rasa cam nak join ler...

    ReplyDelete
  4. ok.. sy join :

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/06/entry-kita-jiwa-kita.html

    ReplyDelete
  5. Charlie joined too:)

    http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan dari si matatajam... Keep in touch alwayz

    ReplyDelete
  7. i'm join
    http://mamaqhayra.blogspot.com/2012/06/entry-kita-jiwa-kita.html
    hehee :)

    ReplyDelete
  8. join..

    http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  9. oh,dah siap la (")

    http://starfleet2208.blogspot.com/2012/06/entri-kita-jiwa-kita.html

    ReplyDelete
  10. thanks invite sy...insyaAllah nnti2 sy join

    ReplyDelete
  11. menarik ni...insya Allah nak join :)

    ReplyDelete
  12. join !!!

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  13. terima kasih menjemput Kancil..jika ada kelapangan Kancil akan menyertai segmen nie

    ReplyDelete
  14. Join

    http://tentangsayaizatulatiqah.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  15. nak join..malam ni lyeen buat entry..nk join...tggu taw cik en..:D

    ReplyDelete
  16. wah =) byk dh wt segmen..

    sy dh follow awk..folow sy ek =) tq

    ReplyDelete
  17. menarik segmen..
    dah follow ya..
    http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. 19jun.. ok InsyaAllah kalau sempat aida join. Thankz cik ein pelawa aida..

    ReplyDelete
  19. awak..being honestly...sy betul2 tak pandai...dr dulu ramai yg ajk join tp sy betul x fhm nk buat...adoiii daif nye sy :(

    ReplyDelete
  20. Join sama...:-)

    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  21. join support akk =)

    http://nusha1706.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    tgk tak ketiga2 entry sy tu..hihi.

    ReplyDelete
  22. dah lama GK tak join contest nie...tapi hati GK tertarik sgt nak join contest nie...GK dah join nie linknyer..
    http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  23. Cik En join sudah...

    http://ayut-akumanusiabiasa.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blgentry-kita-jiwa.html

    Sharing is caring..Entry kita jiwa kita! :)

    ReplyDelete
  24. kancil melaporkan diri...

    http://kancil8349.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  25. time kasih invite sy :)..malu la pulak nk letak link 1st2 bblogging..hihi

    ReplyDelete
  26. Turut serta ..mmg OHSEM..

    http://tieffa19.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  27. ok join yg link mula2 tu ada silap cket..hehehe..yg ni btol nyew

    http://tieffa19.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  28. join:

    http://umikasum.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  29. menarik..nanti kl smpt cik tom join ye..cr idea dl...thanks invite :)

    ReplyDelete
  30. http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    Lyeen join sini Cik En..:D

    ReplyDelete
  31. JOIN! ^_~

    http://pape-jer.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  32. selamat bersegmen....dah lama tak join segmen nie

    ReplyDelete
  33. join:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  34. http://zieyaweasley-wwwzieyaslifecom.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    join jgk..heheh

    ReplyDelete
  35. eh nape sye join x appear ..sye anta link skali ag..da join jugak..hehehe

    http://tieffa19.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  36. join. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  37. lini join jgk ^__^

    http://azumylini.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  38. wah macam best..sy datang td dr blog orang..

    xpela..klu dijemput sy join ler..hihi

    tinggal link entry ni dlu sesi kenalan..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/06/seksanya-mesej-guna-henpon-touch-skrin.html

    ReplyDelete
  39. assalamualaikum...

    turut serta bersegmen :)



    http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  40. smg ramai yg join... ameeennn.. leh lady tumpang baca semua :D

    ReplyDelete
  41. Eza join yea dear :)

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  42. helo dear .. I;m here :)
    semoga berjaya :D

    ReplyDelete
  43. helo dear .. I;m here :)
    semoga berjaya :D

    ReplyDelete
  44. http://nurafeeqah13291.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html (:

    ReplyDelete
  45. Alolo.. Lambat sehari je pun.. Lol.

    ReplyDelete
  46. dtg bw sini, slm kenal dah follow
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!