www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-06-19

Pencarian Cik en dan Blog : Entry kita, Jiwa kita


salam semua
kali ini cik en nak anjurkan pencarian cik en dan blog : Entry Kita Jiwa Kita
tujuan nya untuk menaikkan traffic ke blog korang disamping share sesuatu yang kita anggap ia sangat berguna tapi ramai yang terlepas pandang dalam blog kita. 
Sharing is caring. 



  1. Tak Wajib Follow
  2. Tak Wajib like page cik en
  3. Letak Banner kat atas dan link ke entry ini dan tajuk tulis "Pencarian Cik En dan Blog : Entry Kita Jiwa Kita"
  4. Link kan Entry Pertama korang (entry permulaan semasa korang buka blog)
  5. Link kan Entry Terbaik Korang (entry yang bukan copy paste tapi buah fikiran korang) 
  6. Link kan Entry Terakhir Korang semasa join pencarian ini
  7. Pastikan ada 3 link dalam entry
  8. Tak Wajib Tag 
  9. Lastly bagi link entry tu ke comment entry ini
Cik en tak mengharapkan penyertaan yang banyak cukup lah untuk cik en share pengetahuan yang cik en ada dan sesiapa yang join pencarian ini.Pencarian yang simple
Just perlukan link sahaja..
Tarikh Tutup : 19  20JUN 2012 jam 11.59 pg

Photobucket

58 comments:

Ordinary Zati said... [Reply]

zati nak join ! :)

http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/06/entry-kita-jiwa-kita.html

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

ok,noted!

nanakimie said... [Reply]

thanks invite nana....free2 t nana join ye:)

Noh Kodiang said... [Reply]

wah..ebat2..rasa cam nak join ler...

Masz Sidek said... [Reply]

ok.. sy join :

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/06/entry-kita-jiwa-kita.html

DeltaCharlie said... [Reply]

Charlie joined too:)

http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

Si Matatajam said... [Reply]

Salam perkenalan dari si matatajam... Keep in touch alwayz

Deq's Qienz said... [Reply]

nak joinn..hehee :)

Dylla Abas said... [Reply]

unik!! i'll join :)

Deq's Qienz said... [Reply]

i'm join
http://mamaqhayra.blogspot.com/2012/06/entry-kita-jiwa-kita.html
hehee :)

Anzulna said... [Reply]

join..

http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

Dylla Abas said... [Reply]

oh,dah siap la (")

http://starfleet2208.blogspot.com/2012/06/entri-kita-jiwa-kita.html

IntaNBerliaN said... [Reply]

thanks invite... :-)

Yumida said... [Reply]

thanks invite sy...insyaAllah nnti2 sy join

Tihara said... [Reply]

menarik ni...insya Allah nak join :)

cweet pinky said... [Reply]

join !!!

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

Kancil 8349 said... [Reply]

terima kasih menjemput Kancil..jika ada kelapangan Kancil akan menyertai segmen nie

Eiqa ciK said... [Reply]

Join

http://tentangsayaizatulatiqah.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

Cik Lyeen said... [Reply]

nak join..malam ni lyeen buat entry..nk join...tggu taw cik en..:D

nn lylyn said... [Reply]

wah =) byk dh wt segmen..

sy dh follow awk..folow sy ek =) tq

Eza Boom Boom :) said... [Reply]

tunggu penyertaan Eza ye :)

etuza said... [Reply]

menarik segmen..
dah follow ya..
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

Aida Omar said... [Reply]

19jun.. ok InsyaAllah kalau sempat aida join. Thankz cik ein pelawa aida..

Bulan Syurga Firdausi said... [Reply]

awak..being honestly...sy betul2 tak pandai...dr dulu ramai yg ajk join tp sy betul x fhm nk buat...adoiii daif nye sy :(

Adylia Qarissa said... [Reply]

sempat lagi nak join nie :)

Pn. Sheila@CC said... [Reply]

Join sama...:-)

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

join support akk =)

http://nusha1706.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

tgk tak ketiga2 entry sy tu..hihi.

Gadis Kampung said... [Reply]

dah lama GK tak join contest nie...tapi hati GK tertarik sgt nak join contest nie...GK dah join nie linknyer..
http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

ayut said... [Reply]

Cik En join sudah...

http://ayut-akumanusiabiasa.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blgentry-kita-jiwa.html

Sharing is caring..Entry kita jiwa kita! :)

Kancil 8349 said... [Reply]

kancil melaporkan diri...

http://kancil8349.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

sueshe said... [Reply]

time kasih invite sy :)..malu la pulak nk letak link 1st2 bblogging..hihi

Wanieys said... [Reply]

menarik segmen ni :)

Chenta Eyfa Latieyfa said... [Reply]

Turut serta ..mmg OHSEM..

http://tieffa19.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

Chenta Eyfa Latieyfa said... [Reply]

ok join yg link mula2 tu ada silap cket..hehehe..yg ni btol nyew

http://tieffa19.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

Yumida said... [Reply]

join:

http://umikasum.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

CIK TOM said... [Reply]

menarik..nanti kl smpt cik tom join ye..cr idea dl...thanks invite :)

jia creatifelt said... [Reply]

Najiah joined :] Pencarian Cik en dan Blog : Entry kita, Jiwa kita

Cik Lyeen said... [Reply]

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

Lyeen join sini Cik En..:D

Misz Mieza said... [Reply]

JOIN! ^_~

http://pape-jer.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

deqjamucuxx said... [Reply]

done . joined :)

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

Che Rosliza Che mat said... [Reply]

sempat join hihihi

Tentang Kita said... [Reply]

selamat bersegmen....dah lama tak join segmen nie

nanakimie said... [Reply]

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

~MiZz Atie ZieYa~ said... [Reply]

join jgkk..heee

~MiZz Atie ZieYa~ said... [Reply]

http://zieyaweasley-wwwzieyaslifecom.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

join jgk..heheh

Chenta Eyfa Latieyfa said... [Reply]

eh nape sye join x appear ..sye anta link skali ag..da join jugak..hehehe

http://tieffa19.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

9n0L4 said... [Reply]

join. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

Tentang Kita said... [Reply]

lini join jgk ^__^

http://azumylini.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

qasehraihan said... [Reply]

wah macam best..sy datang td dr blog orang..

xpela..klu dijemput sy join ler..hihi

tinggal link entry ni dlu sesi kenalan..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/06/seksanya-mesej-guna-henpon-touch-skrin.html

Zaidalifah Hussin said... [Reply]

assalamualaikum...

turut serta bersegmen :)



http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

LadyBird said... [Reply]

smg ramai yg join... ameeennn.. leh lady tumpang baca semua :D

Eza Boom Boom :) said... [Reply]

Eza join yea dear :)

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

Nadiah said... [Reply]

dah follow blog ini

Michelle Hopell said... [Reply]

helo dear .. I;m here :)
semoga berjaya :D

Michelle Hopell said... [Reply]

helo dear .. I;m here :)
semoga berjaya :D

NurAfeeqah said... [Reply]

http://nurafeeqah13291.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html (:

Apple said... [Reply]

Alolo.. Lambat sehari je pun.. Lol.

Asmar Arafad said... [Reply]

dtg bw sini, slm kenal dah follow
http://asmarpunyablog.blogspot.com

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads