www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-09-26

NOVEL RAM - Sutera Bidadari



Salam 1 blogger semua...
dah lama cik en tak borak-borak kan?
cik en agak sibuk dan sibuk...
kali ini cik en nk ceter pasal novel cik enyang cik en tengah baca
untuk semua follower cik en
cik memang peminat setia RAM atau nama penuhnya
Ramlee Awang Mursyid
my idola la..
novel-novel karya beliau..cik en boleh katakan 90% dah baca dan 70% dah miliki...
kalau follower cik en nak tahu apa lagi novel karya beliau...cer korang klik pada about cik en kat atas 2..kat situ cik en dah senaraika semua karya RAM yang cik en dah baca.
ALhamdullilah...sekarang continuese novel SUTERA BIDADARI..
sambungan 4 novel sebelum ni.



http://books.google.com/books?id=HPTJiQtFHNoC&lpg=PP1&dq=Bagaikan%20Puteri&pg=PA590#v=onepage&q&f=false




http://books.google.com/books?id=-_E2tssE0HEC&lpg=PP1&pg=PP6#v=onepage&q&f=false


 
http://books.google.com/books?id=s1aMroOtmYMC&lpg=PP1&pg=PP1#v=onepage&q&f=false





untitled[13]


dah 80% novel ini cik en dah jajah...
masih belum habis...apa2 pun karya RAM memang terbaik!
INsyaalah cik en akan review buku dan bagi sinopsis kepada pembaca blog cik en
Photobucket

0 comments:

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads