Tempah Custom G-Shock di Belispree

Tempah Custom G-Shock di Belispree | Mesti ada dikalangan pembaca cik en peminat jam G-Shock kan? Cik en pun ada beberapa koleksi. Kadang kadang mesti korang nak mencari yang ada sentimental value untuk dijadikan hadiah untuk pasangan, kawan baik atau keluarga kan? Masih dengan minat dengan jam G-Shock tapi kali ini cik en nak kongsi yang boleh custom mengikut idea korang sendiri. Cik en kongsi dari pembelian di Shoppe tapi korang boleh beli secara walk-in atau melalui laman web mereka. So nak tahu tak lebih lanjut Tempah Custom G-Shock di Belispree? Jom baca entri ini sampai habis okey. 



Tempah Custom G-Shock di Belispree


Buat korang yang mencari cari hadiah untuk sidia tapi nak cari yang istimewa seperti ada nama atau logo kegemaran dia atau apa apa jenis custom yang korang nak request, korang boleh cuba Tempah Custom G-Shock di Belispree. Service terbaik yang pernah cik en pernah berurusan. 


Cik en jumpa custom G-Shock ini di shoppe. Korang boleh terjah Belispree Shopee untuk maklumat lanjut. Cik en tengok Custom G-Shock ini macam best je. Dan baru teringat untuk surprisekan yang tersayang. Lagipun dah lama tak hadiahkan sidia so ingat nak buat surprise sekali. So cik en pun design la mengikut kesukaan dia (yang cik en tau la, tak pasti la betul ke tak. ahahhaha). Cik en masukkan nama dia. So nampak la sangat istimewa kan. So hasilnyaaaa




Cantik kan. So far, ada juga service wish card. Wish card dia lain dari yang lain tau. Cantik giler dan berkualiti. 




Rasanya cik en tak pernah jumpa wish card macam ini. Nampak cool je. So dibawah ini gambar full set 





Bila di pakai nampak smart sangat kan. Rasanya nanti cik en nak tempah untuk diri sendiri kot. Hahahahha. Tambah koleksi. 

Kalau korang nak walk in sendiri pun boleh. Kot kot yang berdekatan atau memang nak buat custom G-Shock yang special mengikut citarasa korang sebab dorang katanya G-Shock Klang yang terbaik. Kalau yang jauh boleh juga usha di laman web dorang. Info lanjut di 

BeliSpree

29, Lorong Batu Nilam 21C, Bandar Bukit Tinggi 2, 41200 Klang, Selangor, Malaysia.
Operation Time: Mon - Sat (11am until 6.30pm)
Whatsapp (BeliSpree) : +6017-644 9299


7 comments

  1. Lorrrr boleh custom made jugak rupanya. Idok ler tau hehe

    ReplyDelete
  2. Lawanye... MU tuh, jam custom gshock yang Cik En tempah nih! teringin nak 1...

    ReplyDelete
  3. Boleh custom made eh. Ni yang buat nak usha juga laman web tu. Thank you cik ein share info. Duk mencari idea juga ni nak buat hadiah bezday

    ReplyDelete
  4. ooo... yang ni yang cik en share kt fb ari tu yeaa

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.