7 Kebaikan Menggunakan Gold Nano CC Cream dari Hansaegee Nature

7 Kebaikan Menggunakan Gold Nano CC Cream dari Hansaegee Nature | Cik en bukan seorang yang suka ber make up tebal dan kalau boleh akan minimim kosmetik apabila pergi bekerja atau keluar untuk membeli barangan keperluan. Sebab itu, kebanyakan cik en beli foundation, akhirnya cik en hanya akan pakai selalu adalah BB cream atau CC Cream. Foundation akan dipakai apabila ada majlis atau program sahaja. Memandangkan kita masih dalam Perintah Kawalan Pergerakan ini, memang cik en jarang menggunakan foundation. Disebabkan itulah cik en mencari semula CC Cream yang pernah cik en gunakan dulu. CC Cream ini banyak kelebihan dan dalam masa yang sama ianya dapat menjaga kulit kita. Dulu, cik en tak berkongsi tapi dah nak masuk botol kedua ini, cik en nak kongsi dengan korang kebaikan CC Cream ini. CC Cream ini adalah Gold Nano CC Cream dari Hansaegee

Gold Nano CC Cream dari Hansaegee Nature

0

E-Wallet Yang Selalu Digunakan Rakyat Malaysia

E-Wallet Yang Selalu Digunakan Rakyat Malaysia | Semenjak dunia diserang pandamik Covid-19, pelbagai alternatif dan cara yang di sarankan oleh kerajaan untuk tidak menggunakan apa apa traksaksi sentuhan terutama sekali menggunakan wang tunai di mana mana tempat. Disebabkan itulah, E-Wallet menjadi pilihan orang ramai di dunia termasuklah di Malaysia. Kerajaan pernah memberi bantuan melalui e-wallet bagi memberi pendedahan ini kepada rakyat Malaysia. Anyway, kebanyakan rakyat sebenarnya dah lama gunakan terutama yang tinggal di kawasan bandar. Cik en sendiri pun sebelum ini mempunyai beberapa e-wallet. Korang pula selalunya guna e-wallet apa?


1

Tips Elak Kucing Minum Air Dalam Bilik Air

Tips Elak Kucing Minum Air Dalam Bilik Air | Idea artikel ini cik en ambil daripada pertanyaan di TikTok. Alhamdulillah, tengah kering idea untuk kongsi dengan korang mengenai tips dan rawatan kucing, cik en ceduk sikit daripada pertanyaan follower cik en ini. Persoalan yang ditanya adalah " macam mana nak hilangkan tabiat minum air paip dekat kucing? sebab dah kasi minum air masak macam biasa dah tapi still nak minum air paip. So cik en buat video balas untuk yang bertanya. Nak tahu kena la baca entri Tips Elak Kucing Minum Air Dalam Bilik Air ini sampai habis okey?

Tips Elak Kucing Minum Air Dalam Bilik Air
Tips Elak Kucing Minum Air Dalam Bilik Air

2