www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2019-06-28

Flamingo Penang Tawarkan Buy One Free One untuk Sunday Lunch Buffet Sempena 10th Anniversary

Flamingo Penang Tawarkan Buy One Free One untuk Sunday Lunch Buffet Sempena 10th Anniversary | Nak berbaloi baloi makan lunch ini sememangnya korang kena pandai memilih promosi promosi yang ada. Masa cik en pi Penang lepas, cik en dapat tau ada satu hotel ini tawarkan Buy One Free One untuk Lunch Buffet. Apa lagi, terus je cik en grab lunch buffet tu sebelum ke event seterusnya petang itu. | Flamingo Penang Tawarkan Buy One Free One untuk Sunday Lunch Buffet Sempena 10th Anniversary


Flamingo Penang Tawarkan Buy One Free One untuk Sunday Lunch Buffet Sempena 10th Anniversary


Anyway masa cik en pergi ini hari ahad, so memang kena sangat la sebab tawaran buy one free one ini untuk sunday lunch buffet. Memang kerap Flamingo Cafe ini buat promotion macam ini. Macam sebelum ini cik en pernah datang untuk promotion 100 days New Malaysia sebelum ini. Memang menyelerakan menu menu mereka. Semestinya kalau jenis buffet ini akan ada banyak jenis makanan dari Hot Dish, Appetizer, Fruit, Soup dan Dessert.

Lunch semestinya ada nasi dan disini ada 2 pilihan nasi iaitu nasi putih dan beriyani. Dan ini pula antara hot dish yang ada




Selain itu ada creamy soup. Memang favourite cik en yang ini. Yummy. masa tengah menaip ini terasa lagi kesedapan soup ini


Selain itu, kalau gi buffet cik en akan cari appetizer dia. Kalau sebelum ini memang cik en suka pilihan yang ada dan kali ini tidak mengecewakan cik en. 




Untuk dessert pula cik en suka samosa dia dan fruit cocktail dia sedap juga. Yummy rasanya. Tengah panas panas sejuk  je tekak ini hirup fruit cocktail dia. Nanti nak try la buat. sama ke tidak. Hahahhaha



Selain itu korang boleh Fruit Pickle


Masa cik en lunch di sini ada 4 jenis bubur. 


Kat sini juga ada action stall yang mana masakan dibuat panas panas sebelum dihidang kepada korang. Dalam banyak banyak ini ada beberapa menu yang cik en suka







Bubur bawah ini bubur ikan.. 1st time cik en makan bubur jenis camni. So far memang sedap dan rasa nak repeat ini banyak kali je masa itu tapi rushing untuk event lagi cik en tak dapat nak makan lagi. Next time okey. hahahaha


Yang ini memang love sangat. Roti tisu orang kata. dengan susu pekat lemak berkrim buat menu ini menu penutup cik en yang paling awesome. Hahahha


Anyway for drink, hanya ada plain water kalau korang nak tambah minuman lain boleh order terus di kaunter. Untuk cik en yang tengah diet plain water dan cukup. Huhuhu

Menu disini berubah ubah untuk mengelak pelanggan jemu. Sebab itu kat sini sentiasa full booking. Dengan harga RM 60 untuk dewasa dan RM 28 untuk Kanak Kanak dan Citizen memang tak dinafikanlah ianya selalu penuh. 


Untuk 10th Annivesary Lunch Buffet Buy 1 Free 1 hanya untuk adult price only dan hanya ada pada  Sunday bermula jam 12.30pm-2.30pm. 

Untuk tempahan dan maklumat lanjut boleh hubungi +604 - 892 7167 atau email terus ke fnb.pg@flamingo.com.my

Anyway masa Lia pergi sebelum ini, menu dia agak berbeza dan korang boleh baca review dia di entri Buy 1 Free 1 Sunday Lunch Buffet Flamingo Hotel 

  11 comments:

  1. This looks good. But Penang is too far

    ReplyDelete
  2. menu menarik... semua nmpk best belaka..

    ReplyDelete
  3. Macam2 pilihan menu yang ada ni.. Slurppppp tgk gambar pun rasa terliur dah ni

    ReplyDelete
  4. memng bgus bila ada promosi macam ni..takdala mahal mana kan..kira berbaloi la..dah makan sni dapat free lagi..

    ReplyDelete
  5. Wow! berbaloi la, harga dah lah berpatutan and dapat buy 1 free 1 pula.

    ReplyDelete
  6. Wow.. Tgok menu dia boleh jadi tak nak balik.. Hahaha.. Sedap lak tgok...

    ReplyDelete
  7. wah.. sempena 10th annniversary ye. lama dah bertapak ni ye.. eh ada promosi buy 1 free 1 sempena anniversary diorang..

    ReplyDelete
  8. Wah bestnya. Buy one free one. Nasib baik kat sana jauh. Kalau dekat dah terjah tau

    ReplyDelete
  9. Fuh.. Berbaloi pergi ni Cik en. Pilihan menu pun meriah sungguh la. Tak rugi grab promotion tu.

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Get widget

Blog Archive

Trending 1 Week

Labels

Ads

Grab Me!