www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2018-07-03

100 Days New Malaysia Sunday Buffet Lunch Flamingo Hotel Penang

100 Days New Malaysia Sunday Buffet Lunch Flamingo Hotel Penang | Sesekali makan lunch di Hotel apa salahnya kan? Selepas berpuasa selama sebulan ini, nafsu makan ini semakin menjadi jadi pulak. Dah camtu mesti nak cari port lunch yang mempunyai pelbagai jenis hidangan yang menyelerakan. Sama la dengan cik en. Ada dengar Flamingo Hotel Penang menawarkan 100 Days New Malaysia Sunday Buffet Lunch sempena 100 hari Malaysia Baru. Promotion Buy 1 Free 1 ini untuk bermula dari 17 Jun 2018 sehingga hari ke 100. Dengan bayaran RM 48 seorang menjadikan ianya best price di Penang. | 100 Days New Malaysia Sunday Buffet Lunch Flamingo Hotel Penang

100 Days New Malaysia Sunday Buffet Lunch Flamingo Hotel Penang
100 Days New Malaysia Sunday Buffet Lunch Flamingo Hotel Penang


100 Days New Malaysia Sunday Buffet Lunch Flamingo Hotel Penang


Kalau dah set buffet ini mesti korang teruja nak tengok menu menu yang ditawarkan. Bagi cik en memang berbaloi la. Banyak menu yang korang boleh cuba. Dari Hot Dish, Appetizer, Fruit, Soup dan Dessert. Selain itu ada menu panas dari Action dish & Stall. Korang tengok gambar mesti meleleh la air liur korang 


Baru tengok hot dished dorang pun korang dah lapar kan? Jom tengok menu yang lain pula.


Desert dia memang korang boleh rambang mata punya. Kalau cik en gi mana mana buffet, port paling cik en suka adalah dessert la. Macam macam menu yang boleh menaikkan nafsu makan korang


Sedikit info untuk korang, menu ini akan berubah setiap seminggu dan dibahagikan 2 set yang berbeza. Untuk minggu lepas cik en lunch ini la, tapi kalau korang nak tengok set yang lain korang boleh tengok di 100 Days New Malaysia Sunday Buffet Lunch Flamingo Hotel Penang

Korang boleh bawa satu keluarga sebabnya tempat makan atau meja makan memang banyak. Ada di dalam ballroom, pool side, dalam Flamingo Cafe dan juga berhampiran dengan laut. Ini antara tempat yang cik en sempat snap sebelum penuh.




Macam cik en sebut di awal entri tadi, Flamingo Hotel Penang buat promotion Buy 1 Free 1 kan? Maksudnya. kalau korang bawa pasangan, korang hanya perlu bayar untuk seorang saja. Jangan lepaskan peluang untuk makan lunch di antara hotel terbaik di Penang dengan harga yang berpatutan.

100 Days New Malaysia Sunday Buffet Lunch Flamingo Hotel Penang

Flamingo Hotel by The Beach Penang
Jalan Tanjung Bungah
11200 Penang Malaysia
04 - 8927167
www.flamingo.com.my

Harga
Dewasa : RM 48
Kanak Kanak : RM 25 

Masa
12.30 tengah hari sehinga 2.30 petang

Dah alang alang sampai di Tanjung Bungah itu, rasanya jangan lepaskan peluang melawat Muzium Teddy Bear di TeddyVille tak jauh dari situ. 

  3 comments:

  1. Greetings from Carolina! I'm bored to tears at work
    so I decided to browse your site on my iphone during lunch break.

    I enjoy the information you present here and can't wait to take a look when I get home.
    I'm shocked at how quick your blog loaded on my phone ..
    I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, great
    site!

    ReplyDelete
  2. This piece of writing is actually a nice one it helps new web people,
    who are wishing in favor of blogging.

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!