www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2018-05-06

Plastik Wangi Tesco

Plastik Wangi Tesco | Pernah tak korang jumpa plastik wangi yang dijual di Tesco atau pasaraya yang lain? Kalau ada yang guna Plastik Wangi Tesco ini mesti nak letak pampers anak, sisa makanan, poo dan pee kucing dan apa apa sampah berbau busuk kan? Cik en pun baru gunakan Plastik Wangi Tesco untuk letak sampah di rumah ini selain buang poo dan pee si peah ini. Semenjak duduk rumah baru, peah agak terhad nak keluar disebabkan sebelah rumah ini ada anjing yang garang dan tak sukakan kucing macam cik en story kat Nak Keluar Sangat Kan? Keluar La Lagi, Kena Gigit Anjing Baru Tau! . Jadi cik en perlu sediakan pasir kucing dan bersihkan setiap hari. Kalau setakat 2 3 ketul je bahan buangan peah takkan nak sekali guna plastik dan nak buang? Kalau di biarkan nanti berbau pula rumah ini. So cik en pun gunakan lah Plastik Wangi Tesco ini. 

Plastik Wangi Tesco
Plastik Wangi Tesco

Plastik Wangi Tesco


Plastik Wangi Tesco ini kalau tak silap ada 4 jenis wangian dan 2 jenis saiz. Seingat cik en ada bau lemon, beries, epal dan vanila. Seingat la sebab cik en pun dah lupa. Saiz pula ada yang kecik dan besar 

Dan Plastik Wangi Tesco ini cik en baru jumpa di Tesco je. Tempat lain tak jumpa lagi. Korang pernah ke beli Plastik Wangi ini kat tempat lain selain tesco? 

Kalau ada korang komen la nanti cik en nak try cari kat tempat korang katakan tu. 

Bau Plastik Wangi Tesco dia agak kuat juga sesuai la kalau korang nak letak sampah yang berbau dan kalau korang biarkan dalam sehari dua cik en tak dapat nak bau kuat dah wangian itu. Tapi kira ok la kan? still ada bau wangi cuma tak sekuat masa mula mula keluar plastik. 

Mesti ada kata, "I pakai bekas plastik beli barang je.. Jimat" Hahahha, cik en pun kalau setakat sampah tak berbau cik en pakai je bekas plastik beli barang itu. Macam cik en kata awal awal tadi, cik en guna Plastik Wangi Tesco untuk sampah berbau je. 

Cik en kan sibuk, bila sibuk ini kadang kadang ada juga sampai 1 hari itu tak masuk pun dapur. Untuk kekalkan kesegaran dapur tu, cik en gunakan Plastik Wangi Tesco atau Tesco Scented Garbage Bag ini untuk masa masa tertentu. 

Ini detail yang korang boleh cari di Tesco atau Tesco Online 

Tesco Scented Garbage Bag @ Plastik Wangi Tesco
Kecil (S) - 18x20 (50 keping) 
Sederhana (M) - 24x28 (25 keping)
Harga : RM5.99
Rak plastik sampah

  4 comments:

  1. woww, plastik pun ada pewangi sekarang..

    ReplyDelete
  2. WAH..tak pernah jumpa lagi, kalau jumpa mesti beli lagi2 ada anak kecik ni.

    ReplyDelete
  3. boleh la p cari nanti cuti nanti.. yg cuti tu pakwe kita.. yg kita ni hari2 cuti dan hari2 kerja...tapi, kena tunggu dia lah juga kalau nak p mana punn

    ReplyDelete
  4. lama juga aida baca pasal org beli plastik ni.
    sini tesco jauh ke bandar. tu yg tak terbeli.
    ari tu few times ke tesco sebab masuk homepro jer.
    tak teringat langsung nak masuk supermarket tesco tu hu hu hu...
    harga pun oke ok ajer. nak kena beli gak la.
    bubuh kan plastik makanan.

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads