www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2018-03-11

Cara Mudah Atasi Perut Buncit Dengan Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion

Cara Mudah Atasi Perut Buncit Dengan Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion | Ayat pedas menusuk di jiwa bila ada customer cik en usap perut cik en dan tanya cik en dah pregnant berapa bulan. Cik en dengan muka annoying dan balas " saya bujang lagi kak". Rasa hati, jantung dan hempedu di tikam tikam laju rasanya. Hahaha. Tapi ialah kan, tak boleh salahkan siapa siapa sebabnya salah cik en sendiri yang membiarkan perut cik en ini membesar dengan jayanya. Selepas kejadian itu, cik en terus bertekad nak kempiskan perut buncit, hilangkan double chin, lemak di bawah ketiak dan belakang badan ini. So dah nama blogger kan? mesti semua nak story dan share dengan korang. Mungkin ada yang dapat jadikan rujukan yang ada masalah masalah ini. Tapi yang paling penting, cik en kena stanby losyen bakar lemak yang sesuai dengan cik en. Dalam banyak banyak cik en trusted dengan Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion ini. Sebabnya dia punya kelebihan losyen bakar lemak yang tidak panas dan boleh apply kat banyak tempat selain perut. | Cara Mudah Atasi Perut Buncit Dengan Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion

Cara Mudah Atasi Perut Buncit Dengan Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion

Banyak tips yang cik en nak kongsi dengan korang dalam Atasi Perut Buncit, Double Chin, Lemak Bawah Ketiak dan Belakang Badan ini. Tapi korang jangan lupa guna losyen bakar lemak untuk dapatkan kesan extra dan cepat sambil amalkan tips tips yang cik en akan bagi nanti. Cik en memilih untuk gunakan Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion yang mana korang perlu tahu losyen bakar lemak ini sejenis losyen kurus sejuk rasanya bila apply. Tak ada rasa panas sampai merah merah kulit kita. Ingat cik en dulu, dok pakai losyen bakar lemak ini mesti duk mengelupur kepanasan sebelum ianya ada rasa sejuk. Kena pulak tang musim panas, kena pulak peluh, lagi perit kulit cik en. Hahaha. 

Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion

Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion ini bukan saja pada perut boyot korang itu, tapi pada double chin muka yang tak boleh sorok bila selfie (kecuali ambik mod slim face), Lemak bawah ketiak yang buat ketiak korang senang berbau sebab kawasan sempit, belakang badan yang bila pakai baju fit sikit, berlekuk lekuk belakang badan korang dan peha yang bergesel gesel bila berjalan. So banyak kegunaanya dan paling best tak ada bau kuat macam losyen bakar lemak yang lain. Kalau korang dalam pantang pulak, boleh kecutkan rahim dan flush nifas lebih laju. Selain itu stechmark, memudarkan parut jerawat dan kecilkan pori juga.

Kesan Awal Yang Cik En Rasa Selepas Seminggu Gunakan Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion


Cik en dah guna hampir seminggu dan cik en apply setiap pagi sebelum pergi kerja dan malam sebelum tidur. Apa yang cik en boleh katakan pasal Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion adalah

  1. Baunya wangi macam aromaterapi. So tak ada la kena duk perli " pakai losyen bakar lemak ke tu?" Sebab baunya tak sama dengan bau biasa losyen bakar lemak yang lain.
  2. Tidak melekit lekit sampai melekat pada baju. Susah tau nak hilangkan kalau dah melekat pada baju
  3. Warna losyen bakar lemak putih buat cik en selesa pakai baju putih selepas apply Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion ini
  4. Walaupun namanya losyen bakar lemak tapi ianya rasanya sejuk dan tak bakarkan kulit cik en macam losyen lemak yang lain
  5. Cik en pernah try masa sakit perut dan ianya bantu cik en legakan perut cik en tu.
  6. Cik en dapat rasa yang bila apply macam lemak lemak tu dah pecah pecah dan mula membakar walaupun tak ada rasa panas
  7. Bukan saja pada perut, Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion boleh apply di peha, lengan, belakang badan, dan bawah dagu yang berlapis (double chin). 

Fungsi Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion

  • Fungsi utama Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion adalah untuk membantu memecahkan lapisan lemak degil yang berlebihan
  • Mengawal selera makan (suka sangat sebabnya cik en sejenis kuat makan)
  • Mengurangkan masalah perut buncit
  • Memudarkan kesan selulit yang ada di peha dan perut
  • Membantu mengecutkan Rahim dengan cepat (terutama ibu berpantang)

Kelebihan Gunakan Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion


  • Lulus KKM dan tiada bahan terlarang yang tak baik tuk tubuh
  • Tidak melekit macam produk losyen bakar lemak yang lain dan paling best mesra wuduk
  • Boleh dibawa untuk solat jadi tak perlu tunggu lepas solat baru apply
  • Tidak panas dan tidak pijar
  • Aroma wangi ekslusif dan menyegarkan dan bertindka sebagai aromaterapi baik untuk badan
  • Mudah digunakan dan dibawa ke mana-mana sebabnya packaging yang senang masuk dalam beg tangan
  • Sesuai untuk pelbagai peringkat umur
  • Berkualiti tinggi dan berkesan

Cara Guna Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion

Cara paling mujarab gunakan Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion ini adalah 
  • Sapu pada perut mengikut arah jam sampai kering. 
  • Lepas itu tepuk manja manja dan cubit cubit rasa di kawasan lemak. 
  • Ulang beberapa kali 
  • Guna sebelum tidur, lepas jogging (untuk legakan sakit sakit otot) dan sebelum bersukan.

Bahan/Kandungan Utama Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion

  • Vegatol Ivy
  •  Jojoba Oil
  • Argan oil
  • Olive Oil
  • Sunflower Seed Oil 
  • Marine Collagen

Harga dan Dimana Boleh Dapatkan Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion 

Harga Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion ini RM99 untuk isipadu 150ml dan korang boleh dapatkan di 

Cara Mudah Atasi Perut Buncit, Double Chin, Lemak Bawah Ketiak dan Belakang Badan 

  1. Jaga Pemakanan. Terutama lebihkan sayuran dan buah buahan. Kalau rasa nak makan ringan boleh tukar kepada kekacang seperti Almond. Sayur sayuran bagus untuk usus dan pencernaan. 
  2. Senaman. Macam cik en yang sibuk siang malam pagi petang takkan sempat nk ke gym atau jogging tapi cik en amalkan sit up, lunges untuk perut, angkat botol air untuk lemak bawah ketiak, senaman mulut dan tepuk tepuk untuk double chin dan bow pose untuk lemak belakang badan
  3. Kurangkan pengambilan gula dan tinggalkan terus gula putih
  4. Jangan ambil langsung minuman berais (ketul ais kiub) dan amalkan minuman suam atau panas
  5. Elakkan makan malam
  6. Pakai Bengkung. Cik en pakai bengkung sajat. Boleh baca di Review Lets Bengkung by Nursajat
  7. Boleh baca artikel Cara Untuk Kurus Tanpa Ubat Ubatan
  8. Jangan lupa gunakan Losyen Bakar Lemak Effenzee Myracle Lotion sepanjang buat Cara Mudah Atasi Perut Buncit yang cik en share ini.

  11 comments:

  1. hehehe
    boleh diguna nih untuk kempiskan perut

    ReplyDelete
  2. Kan best kalau ade...Sally nak kecikkan lengan ni je haa...perut mmg besar tp lengan problem..

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya cik en pakai losyen.habis pecah semua lemak lemak yg ada kan..

    ReplyDelete
  4. Sejak akhir2 ni ramai pula pakai produk ni katanya tak panas pakai pun sedap. Nak trylah nanti

    ReplyDelete
  5. Nampak macam best sangat lotion ni je cik en. Rasa mcm nak milikinya juga. Hehe

    ReplyDelete
  6. Wooo semua tu mmg k.el duk cari losyen yh boleh hilang segala masalah..ni mcm menarik ja...nti boleh try

    ReplyDelete
  7. Wah mcm best je losyen ni cik en... Nak try juga la.. Leh kecikkn lengan yg gedebeh x?

    ReplyDelete
  8. Banyak tips ciken ni..boleh try nanti

    ReplyDelete
  9. Kena beli juga ni. Perut nad dah buncit lepas mengandung...hahaha..boleh cuba ni

    ReplyDelete
  10. Elok ni cik en. Boleh bawa travel dengan pakaging macam ni. Simple.

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads