www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2017-08-21

Review Let's Bengkung Gold By Nursajat

Review Let's Bengkung Gold By Nursajat | Tetiba niat nak menjadi ramping bak kerengga berkobar kobar bila termakan hasutan bila tengok banyak video dan gambar di instagram Nur Sajat. Marketing Nur Sajat memang menjadi bila cik en seorang yang cekal dan tahan godaan boleh terpengaruh untuk buat pre order Let's Bengkung Gold By Nursajat ini. Hahah. Oleh kerana ianya dah tular dan masih baru, ramai yang tanya cik en macamana produk ini? Selesa tak? Ok la, disebabkan cik en nak kongsi review peribadi cik en dengan Let's Bengkung Gold By Nursajat ini, maka terjadilah entri Review Let's Bengkung Gold By Nursajat ini dengan ulasan jujur dan boleh dipercayai.Hahhaa


Review Let's Bengkung Gold By Nursajat



Mulanya cik en nak order Lets Bengkung Kotak Pink dari rakan blogger cik en, Nurul Yui tapi disebabkan tak ada ready stok dan fikirkan tambah berapa puluh ringgir je untuk dapatkan Let's Bengkung Gold By Nursajat ini, cik en ambik keputusan untuk pre order Let's Bengkung Gold By Nursajat. Lagipun, yui sendiri rekemen ianya lebih berbaloi dari kotak pink. Sebelum cik en nak review lebih lanjut, cik en nak kongsi perbezaan Let's Bengkung Gold By Nursajat dan Let's Bengkung Kotak Pink By Nursajat. Perbezaan dia adalah tulang. Kalau kotak pink de 8 tulang manakala Let's Bengkung Gold By Nursajat ada 16 tulang. Bak kata nursajat, macam pakai 2 bengkung gitewww.. ahhahaha. Selain itu, Let's Bengkung Gold By Nursajat ini ada infrared so ada rasa hangat hangat manja gitew..


Ok la, mesti ada yang tak sabar sabar nak tau review jujur cik en pasal Let's Bengkung Gold By Nursajat ini kan? So cik en akan listkan dengan point.. Bagi memudahkan korang memahami.

  1. Bengkung nampak macam kecil tapi muat. Kes ini jadi kat cik en tadi, cik en dinasihatkan oleh yui untuk ambik saiz M sebabnya pinggang cik en 38 inci. Bila sampai, cik en cuba, kenapa kecik, nak tukar saiz la. Tapi sebab macam nak try juga, cik en pun pakai la. eh eh eh.. muatlah. Yui pun dah pesan memang muat. Seminggu lagi dah boleh tukar kancing no 2 pula
  2. Bila pakai ada hangat hangat sikit. Ini disebabkan ada infrared. Ianya bagus la kan untuk bakor lemak yang ada. Kalau pakai losyen panas lagi best rasanya ini.
  3. Kalau pakai, kena pakai betul betul ngam dengan pinggang, kalau tak rasa menucuk sikit. Cik en pun awalnya pakai senget sikit. So sakit dicucuk, bila dah adjust sangat selesa.
  4. Bila cik en duduk, membongkok kedepan, tepi dan belakang, cik en tak rasa macam keras, rasa lembut je. So selesa la nak buat aktiviti sukan. 
  5. Tidak melecetkan kulit korang juga
  6. Yang penting tidak berlipat atau bergulung walaupun korang melentikkan badan. hahaha
  7. Korang tak rasa senak atau susah nak bernafas maca bengkung lain. Rasa smooth je. 
  8. Kainnya berkualiti tinggi dan lembut. Selalu cik en ini akan rosakkan kain bengkung sebab kuku cik en tapi dengan Let's Bengkung Gold By Nursajat ini tak terkoyak pun kain dia.
  9. Kalau berpeluh, cik en tak rasa melekit buat masa ini. Mungkin kain jenis polymer.
  10. Ada 3 takat pencangkuk. So korang boleh kancingkan secara berperingkat. 
  11. Boleh pakai masa tidur, jogging atau buat aktiviti di gym. Rasanya nanti cik en nak start main badminton cik en nak try guna la. Sebab selesa.
  12. Kalau nak basuh, just rendam air sabum dan kering dalam rumah. Jangan kena cahaya matahari, nanti rosak pulak infrared itu. 





Rasanya itu la review jujur cik en. Mungkin ada tambahan lagi nanti kalau cik en dah pakai dekat seminggu. Apa apa pun, kalau korang nak order, terutama orang Perak , boleh order dengan yui sebabnya dia trusted seller yang famous kat perak. hahha. Korang boleh ke 

No Phone : 019 233 1810

Harga Let's Bengkung Gold By Nursajat
RM 110

7 comments:

Irismyra said... [Reply]

Adoii kite pun tgoda cam ni cik en.. Hihiii

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said... [Reply]

Wah . Lepas ni makin ramping ler
http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/08/cara-untuk-dapatkan-tiket-percuma-untuk.html

shalimar yusof said... [Reply]

macam best je cik en...erm3...berkenan plak kalau bagai dikata oleh cik en nii

tenku butang said... [Reply]

alamak.. TB dah tergoda ni.. ni semua ientan punya pasai tau.. haaha

mamapp said... [Reply]

menariknya.. mesti boleh kurus ni sebab ada thermal

sayidah napisah said... [Reply]

perghhh! kc nak jugak rampinggg hahaha

Lina Shaza said... [Reply]

alahai en....teringin jugak kita ni nak ramping2
www.linliena.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads