www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2017-12-27

Keadaan CLEO Kucing Kemalangan Selepas Setahun

Keadaan CLEO Kucing Kemalangan Selepas Setahun | Cleo kucing kemalangan yang cik en pernah share di Cleo Kucing Kemalangan. Keadaan Cleo agak kritikal dengan lelangit terbelah, rahang patah, mata terkeluar dan darah yang non stop. Siapa sangka dia masih hidup dan menjadi seekor kucing yang kacak sekarang ini. hahaha. Cik en sebenarnya tak kenal sebabnya mukanya totally berbeza. Cuma tanya pada owner kenapa mata dia tertutup. Barulah owner cerita pasal kemalangan dan cik tiba tiba teringat Cleo. Ha.. nampak sangat la dia dah yensem dan lain. (hakikatnya cik en yang dah pelupa) hahahha. Ini gambar Cleo selepas kemalangan tahun lepas


Dari gambar diatas korang boleh agak yang Cleo takkan boleh hidup. Betullah kata orang, Kucing ada 9 nyawa. Walau nampak macam dah teruk tapi Cleo mampu hidup sampai sekarang. Ini rupa lelangit Cleo


Nampak kan berbelah dalam tu. Dan sampai sekarang lelangit masih terbelah. Kata orang kalau lelangit berlubang, manusia akan jadi sengau. Tapi tadi cik en dengar meow Cleo macam ada tune sedap je. Kalau dia pandai menyanyi rasa boleh kalah Siti Nurhalijah. hahahhaa..

Keadaan CLEO Kucing Kemalangan Selepas Setahun


Korang mesti tertunggu camne keadaan Cleo selepas setahun kan? Ni cik en nak kongsi.. Taraaaaa




Nampakkan keyenseman Cleo. Anyway semangat Cleo sangat kuat sebabnya boleh bertahan sampai sekarang. Keadaan mata Cleo tadi tak ok la. Sebabnya mata hitam dia tak ada respon dengan lampu. Ownernya kata Cleo tak berapa nampak. Kabur kabur. Dia banyak gunakan deria bau dan telinga untuk tahu keadaan sekeliling dia. Ok la, jumpa next entri!

  9 comments:

  1. Allah.. teruk juga keadaan dia masa kemalangan. sekarang yeayyy comel dah dia. tahniah kat tuan dia juga sebab berjaya jaga cleo sampai comel semula macam sekarang.

    kucing ni salah satu haiwan yang kuat. masih dapat bertahan walaupun sakit. memang kuat semangat cleo ni

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  2. Amazing! Alhamdulillah. Tak sangka dia boleh sembuh lagi. Kuatnya CLEO!

    ReplyDelete
  3. kesian tengok kucing ni tapi pada masa yang sama aku tabik ar dengan kucing ni sebab semangatnya untuk hidup memang kuat..

    ReplyDelete
  4. Seram tgk apa yg tjadi.. Tapi alhamdulillah pjg nyawa cleo. Makin sht dan hensem.. Hehe.. Take care cleo..

    ReplyDelete
  5. seram zaza tgk..tp syukur alhamdulillah cleo dah semakin pulih.. semakin sihat.. take care cleo..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..beransur pulih dah... Tetibe teringat kucing exciden dulu...

    ReplyDelete
  7. YA Allah, siannya kucing tu buta mata sebelah ke?

    ReplyDelete
  8. Allahuakbar..kesiannya..alhamdulillah..dah semakin sihat..memg nampak hensem

    ReplyDelete
  9. wuwuwwu ciann cleo. tapi cleo omeyyyy aaaa

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!