www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2017-12-31

Jadual Pembayaran Gaji 2018 Bagi Kakitangan Kerajaan Negeri Perak

Jadual Pembayaran Gaji 2018 Bagi Kakitangan Kerajaan Negeri Perak | Sampai saja penghujung tahun 2017 ini, cik en memang dah cari Jadual Pembayaran Gaji 2018 Bagi Kakitangan Kerajaan Negeri Perak. Bukan apa nak budget sebabnya azam tahun baru cik en tahun depan nak travel. Kena dok kira kira juga. Berapa lama nak gaji akan datang. Jadual Pembayaran Gaji Bagi Kakitangan Kerajaan Negeri Perak ini tak sama dengan jadual pembayaran gaji bagi kakitangan persekutuan. Gaji kami awal 2 atau 3 hari dari persekutuan. Tu untungnya kami, gaji awal dan boleh shopping awal. ahahhahahaa


Jadual Pembayaran Gaji 2018 Bagi Kakitangan Kerajaan Negeri Perak


So korang yang kakitangan negeri perak tu, dah boleh adjust dah.. plan travel ke, bercuti ke, duit anak ke atau plan nak kahwin ke.. ahahahahha.. Diharap tahun 2018 cik en lebih istiqomah dalam bekerja. Diharap cik en lebih ikhlas bekerja untuk dapatkan hasil gaji yang berkat. Aminnnn...

  8 comments:

  1. ehem ehem Cik En.. bolehla banje pas ni ehem ehem =D

    ReplyDelete
  2. yeayy cik en boleh lah belanja kitaa heheheh

    ReplyDelete
  3. ada jg hrtu apply spa..tp blm ada rzki nak bekerja dlm kerajaan..hehe..seronok tgk org2 gov dpt gaji neh..

    ReplyDelete
  4. Bagus ada jadual ni utk saya follow up customer.

    ReplyDelete
  5. Bestnya cik en dpt gaji awal. Kita tak merasa gaji dh. Hee
    Tp dpt la sikit dr potongan gaji suami. Tp lmbt masuknya. 😅

    ReplyDelete
  6. Good info..senang plan dan standby awal..hehe

    ReplyDelete
  7. Zaman sekaranh untung nak tengok jadual online dah kan.. Semoga cik en istiqomah dan dipermudahkan

    ReplyDelete
  8. Time-time ujung tahun ni mmg ramai yg harapkan gaji masuk awal. Banyak yg nk dibeli dan diselesaikan. bagus kejaan perak!

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!