www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2017-12-26

Azam Tahun Eintan Nurfuzie 2018

Azam Tahun Eintan Nurfuzie 2018 | Settle dengan entri Dah Tercapai Ke Azam Eintan Nurfuzie 2017, tibalah masa untuk cik en keluarkan Azam Tahun 2018 pula. Kali ini cik en dah nampak pengorbanan yang perlu cik en lalui untuk capai azam cik en ini. Nak tau ke apa Azam Tahun Eintan Nurfuzie 2018? Kena baca entri ini sampai habis na...



Azam Tahun Eintan Nurfuzie 2018


Tahun 2018 cik en masih mengekalkan konsep travel. Tapi kali ini agak jauh sikit.. ober the sea (Oversea) Hahaha. Dan ada 1 lagi azam yang cik en kena capai gak tahun 2018 ini. Hahahha. Azam yang dibuat setiap tahun tapi tak menjadi jadi. Hahahah. Ok la, jom tengok 

1. Travel Ke Lombok

Sumber Google

Ini antara wishlist cik en lepas tengok keindahan Lombok bila buat task Apa Itu Make 11.11 Fly? . Dari situ cik en mula pasang cita cita nak ke Lombok dan merasai semua tempat yang cik en listkan dalam entri itu. Cik en gigih buat research pasal Lombok. Siap tengok kejauhan, tempat menarik, makanan dan lain lain lagi. Dan dalam group Kutu Travel yang cik en buat di kalangan blogger, nampaknya dah mula ada peluang untuk cik en ke sana, Yey! Insyallah bulan September 2018 perancangan kami. Hope semuanya di permudahkan. Kalau korang nak join, boleh lah pm cik en di Eintan Nurfuzie . Nanti cik en akan bagi detail dan berapa harga.

2. Travel Ke Turki

Sumber Google

Yang ini tanpa dirancang, tapi bila tengok harga dan jangkamasa cik en rasa tertarik nak pergi. Yang ini cik en terpengaruh dengan Blogger Anil Wanina. Dan kalau jadi cik en akan join trip 10 hari pada bulan Disember 2018. Bestnyeeee sebab Disember musim winterrrr!!! Dah lama teringin nak merasai musim sejuk. Mungkin tak la salji tebal tapi ada feel salji tu kira ok la kan? Hope cik en akan dapat pergi hujung tahun depan. Yang ini pon kalau korang nak join sekali, boleh PM cik en di FB cik en na. 

3. Turun Berat Badan 20kg

Nak badan camni balik

Ha, yang ini cik en nak bertekad dan komitmen betul betul, Cik en nak kuruskan badan dan mengurangkan berat badan minimun 20kg untuk setahun ini. Sekarang berat cik en 83kg dan cik en nak capai 63kg sebelum berakhir tahun 2018. Cik en akan amalkan pemakanan sihat dan bersukan. Cik en harap cik en berjaya, Wish cik en okey? Korang yang ada tips turunkan badan boleh la share link di komen entri ini ye?

Rasanya cukup 3 azam cik en ini. Kalau ada penambahan cik en akan beritahu dari masa ke semasa. Tapi aktiviti cik en jalan jalan akan berjalan seperti biasa. Ada travel trip atau sapa sapa ajak cik en ON je. 

  9 comments:

  1. Semoga dipermudahkan azam 2018 cik en...

    ReplyDelete
  2. waaaa....nak travel byk la ye tahun depan..
    sama dengan Liez tapi ada lebih lagi penting yang harus dikejar

    ReplyDelete
  3. Woww, macam best jer pergi Lombok tuhh..hehee

    ReplyDelete
  4. Good luck Cik En...Sha pon nak turun berat jgk nehh...melancong pon nakk..kadg2 tak fikir pon pasal azam..tapi ianya datg sndiri kan..semoga wishlist kita berjaya dicapai

    ReplyDelete
  5. Goodluck! berjalan sakan la dia 2018 ni... tips turun berat, makan bila perlu jer...dan guna tenaga apa yg di makan...hehe

    ReplyDelete
  6. good luck cik En. wah syoknya dapat g turki

    ReplyDelete
  7. Good luck cik en. semoga tercapai impian anda ;)

    ReplyDelete
  8. semoga zam cik en tertunai...amin..

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!