www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2017-10-24

Cara Atasi Masalah TIdak Boleh Tidur Dengan Yoga

Cara Atasi Masalah Tidak Boleh Tidur Dengan Yoga  | Sebut pasal tak boleh tidur ini, cik en pernah alami satu masa dulu. Masa mula mula cik en nak dapat depression dan anxiety. Cik en hanya tidur dalam 2 jam saja setiap hari. Pelbagai senaman cik en buat tapi tak berkesan. Lagi cik en letih, lagi mata cik en ini segar walaupun badan dah tak larat. Memang cik en dapat ubat tidur dari doktor tapi cik en memang tak amalkan. Kalau perlu sangat saja cik en akan makan, itupun 1/2 biji saja. Dalam itu, cik en cuba cari cara yang natural tanpa perlu ambik ubatan. Dan akhirnya cik en jumpa juga Cara Atasi Masalah Tidak Boleh Tidur Dengan Yoga.

Cara Atasi Masalah TIdak Boleh Tidur Dengan Yoga
Cara Atasi Masalah TIdak Boleh Tidur Dengan Yoga 


Cara Atasi Masalah Tidak Boleh Tidur Dengan Yoga 


Ada banyak sebenarnya step dalam yoga yang boleh kita buat untuk bantu masalah ini. Cik en amalkan step yoga dari fitnessmagazine. Alhamdulilah, buat cik en yang bukan ada masalah insomnia yang tidak kronik ini, step ini dapat bantu cik en sedikit. Dalam web ini, mereka ada 5 step yang digunakan dalam masa 8 minit saja. 


Atau boleh tonton video di entri asalnya Cara Atasi Masalah TIdak Boleh Tidur Dengan Yoga . Macamana cik en dapat ubat tidur daripada doktor? Cik en ada story di Dalam Diam Buat Ujian Darah Dan Air Kencing

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads