www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-08-09

Instagram Kini Boleh Nampak Online dan New Posts



Instagram Kini Boleh Nampak Online dan New Post | Jika kita online facebook dan whatsapp, mesti ada yang nampak kita online pada masa tersebut. Sekarang Instagram pula mengikuti jejak media sosial yang lain. Jika dulu on je Instagram, tiada siapa yang tahu kita sedang online, tapi kini sebaliknya. Ada tanda biru kecil dan ada nyatakan berapa new posts terbaru yang kita belum tengok. Lepas ini dah tak boleh nak skodeng orang dah. Hahaha.  

11 comments:

Julia Johari said... [Reply]

hp kak juju tak nampak plak butang siapa online tu dik...nanti kena uninstall balik la...tgk dia update selalu huhu bagus gini

Yatie Owner said... [Reply]

waaa. PG tak tahu kalau cik en. tak bagi tahu. thanks share cik. en :)

Jamil Hashim said... [Reply]

SATU PERUBAHAN...

Normi Nieza said... [Reply]

dah perasan..igtkan apo..hihi

Siqah Hussin said... [Reply]

Ooo ada eh? Kita tak perasan pulak.. Nak check ig jap. Hehe.

Nur Fannun said... [Reply]

wah, nti lama2 ada last seen..haha

Ahmad Hasif said... [Reply]

ooo begitu yer.. tak perasan pulak.. nnti la try tgk benda tu

Fieza Sani said... [Reply]

oo yea ke..tak perasan pulak..nnti nak try check...

amira faqihah said... [Reply]

cm mana nak tgok org online kat insta tuu,,?

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

wow baru nie

husna zahidi said... [Reply]

hahahahaha gila lah technology skarang.. kalau dulu malas nak layan whatsapp, husna ke insta atau wechat.. ni agaknya nak ke wechat jelaa ye..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads