www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-08-09

Instagram Kini Boleh Nampak Online dan New Posts



Instagram Kini Boleh Nampak Online dan New Post | Jika kita online facebook dan whatsapp, mesti ada yang nampak kita online pada masa tersebut. Sekarang Instagram pula mengikuti jejak media sosial yang lain. Jika dulu on je Instagram, tiada siapa yang tahu kita sedang online, tapi kini sebaliknya. Ada tanda biru kecil dan ada nyatakan berapa new posts terbaru yang kita belum tengok. Lepas ini dah tak boleh nak skodeng orang dah. Hahaha.  

  11 comments:

  1. hp kak juju tak nampak plak butang siapa online tu dik...nanti kena uninstall balik la...tgk dia update selalu huhu bagus gini

    ReplyDelete
  2. waaa. PG tak tahu kalau cik en. tak bagi tahu. thanks share cik. en :)

    ReplyDelete
  3. Ooo ada eh? Kita tak perasan pulak.. Nak check ig jap. Hehe.

    ReplyDelete
  4. wah, nti lama2 ada last seen..haha

    ReplyDelete
  5. ooo begitu yer.. tak perasan pulak.. nnti la try tgk benda tu

    ReplyDelete
  6. oo yea ke..tak perasan pulak..nnti nak try check...

    ReplyDelete
  7. cm mana nak tgok org online kat insta tuu,,?

    ReplyDelete
  8. hahahahaha gila lah technology skarang.. kalau dulu malas nak layan whatsapp, husna ke insta atau wechat.. ni agaknya nak ke wechat jelaa ye..

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads