www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-04-18

Pemenang Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500


Pemenang Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Sebenarnya cik en tidak sabar keluarkan entri ini. Sebenarnya entri ini disiapkan lebih awal tetapi cik en tetap menepati janji dengan keluarkan pada 18 April 2016 jam 2.00 petang. Jadi disini ada beberapa kejutan yang mana sponsar Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini pun tidak tahu. Kejutan apa? Baca entri pemenang ini hingga ayat terakhir ye..

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)



Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)




Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)


130http://tentangyaya.blogspot.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)






Tahniah untuk pemenang diatas. Dan disini cik en beri kejutan kepada peserta yang cik en menambah lagi hadiah sumbangan peribadi daripada cik en. Hadiah berupa :

Topup RM10 x 3 Pemenang 

40 : http://atieratyra.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html
45 : http://adrianaawing25.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html
63 : http://thejagungspirasi.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html


Review Produk / Blog (1 Entry 1 Pemenang ) x 2 Pemenang
122 : http://betapunyadunia.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

Pengiklanan  percuma di side bar blog nurfuzie.com selama 1 bulan (Banner sendiri atau boleh tempah dengan cik en RM10 (statik) RM15 (GIF) x 1 pemenang 


Habis sudah kejutan kepada peserta dan kini cik en umumkan kejutan kepada 14 sponsar Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini. Hadiah berupa

Review Produk / Blog (1 Entry 1 Pemenang ) x 2 Pemenang
( 1st dan 2nd Top Referral)


Kesemua pemenang diatas sila hantar butiran berikut mengikut hadiah yang dimenangi sebelum 30 April 2016. Jika tidak pemenang diatas akan dibatalkan dan akan ada cabutan kedua. 

    1. Nilai hadiah yang dimenangi :
    2. Url Penyertaan :
    3. Nama Penuh :
    4. Nama Bank : Hanya CIMB dan Maybank sahaja diterima
    5. No akaun :
    1. Menang Topup RM10
    2. Url Penyertaan :
    3. Nama Rangkaian :
    4. No telefon :
  • Untuk review produk/blog dan pengiklanan : emailkan ke eintannurfuzie@gmail.com

Tajuk : Review Produk/blog atau pengiklanan
Subject :
    1. Url penyertaan :
    2. Nyatakan review produk apa dan info info yang berkaitan
    3. Hantarkan juga gambar yang berkaitan
    4. Jika review blog hanya letakkan url blog sahaja
    5. Review cik en akan buat bergilir gilir dan berselang seli dengan entry personal cik en
    6. Pengiklanan pula berikan banner dan link yang berkaitan
    7. Apa apa boleh email cik en. 
Selesai sudah taggungjawab cik en dalam mengendalikan Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini. Terima kasih kepada kesemua sponsar yang mempercayai cik en untuk uruskan semua ini. Terima kasih juga kepada peserta dan yang tidak berjaya, jangan bimbang selepas ini Blogger Utara akan menawarkan giveaway lagi yang semestinya nilai yang lumayan bagi menghargai blogger yang lain. Dan juga di harap ukhwah dan persahabatan kita di dalam giveaway ini akan berterusan dan sentiasalah ikuti perkembangan page blogger utara untuk mendapatkan informasi orang uthaga. Orang Uthaga sempoi bak hang!

  37 comments:

  1. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah semua yang berjaya...harap blogger utara ni akan kekal selamanya

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... Terima kasih Cik En dan sponsor!

    ReplyDelete
  4. Wang ringgit xpenting, yg penting ukhwah yg terjalin. Mahal tu! hehehe lekat jugak dpt RM10,saja join suka2. Alhamdulillah, bertuah jgk rupanya :D

    Tahniah pd semua pemenang! :D

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada pemenang :)

    tak de rezeki lagi. hehehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat semua pemenang, yang tak berjaya nanti cuba lagi yer ^-^

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua pemenang.. Xde rezki zira lagi kali ni.. Hehe mungkin sebab masih newbie. Kena usaha lagi 😆😆

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada para pemenang..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah walaupun penyertaan sponsor tidak layak untuk menang hadiah...tpi syukur dapat juga hadiah dari nurfuzie.com

    tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  11. wahh. tahniah semua pemenang. ^^

    ReplyDelete
  12. tahniah semua.... you're awesome :)

    ReplyDelete
  13. oh my goodness! tak expect bleh jadi pemenang utama..
    alhamdulillah rezeki...

    tq tq tq =)

    ReplyDelete
  14. sedihnya . takde rezki :(

    Apa pun tahniah buat semua yang menang ^_^

    ReplyDelete
  15. ASSALAMUALAIKUM.
    SINGGAH PAGI
    ~ http://jmbelog.blogspot.my/

    BUKAN REZEKI JM

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah.. rezeki menang RM50... syukur Alhamdulillah.. tq Penganjur buat contest ni.. tq penaja.. hehehe

    ReplyDelete
  17. assalam cik en...

    yey.alhamdulillah ade rezeki #3N lagi kat sini... tq cik en..

    ReplyDelete
  18. Tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  19. Tahniah kepada yg berjaya
    xde rezeki GA kali ni

    ReplyDelete
  20. Ehhhh..menang la..Terima kasih Cik En :-)

    ReplyDelete
  21. tahniah buat semua pemenang, lumayan sungguh kan:)

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah. won the review part! XD

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum kak sy yang http://faimarstory.blogspot.com . saya dha emailkan ke kak :D

    ReplyDelete
  24. congrats utk semua pemenang!

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah..ada juga rezeki menang. yeay :) tq cik en & sponsors :)

    ReplyDelete
  26. congrats to everyone , kak sy dha emailkan ye i'm no.19

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!