www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-04-18

Pemenang Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500


Pemenang Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Sebenarnya cik en tidak sabar keluarkan entri ini. Sebenarnya entri ini disiapkan lebih awal tetapi cik en tetap menepati janji dengan keluarkan pada 18 April 2016 jam 2.00 petang. Jadi disini ada beberapa kejutan yang mana sponsar Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini pun tidak tahu. Kejutan apa? Baca entri pemenang ini hingga ayat terakhir ye..

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)



Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)




Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)


130http://tentangyaya.blogspot.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)






Tahniah untuk pemenang diatas. Dan disini cik en beri kejutan kepada peserta yang cik en menambah lagi hadiah sumbangan peribadi daripada cik en. Hadiah berupa :

Topup RM10 x 3 Pemenang 

40 : http://atieratyra.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html
45 : http://adrianaawing25.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html
63 : http://thejagungspirasi.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html


Review Produk / Blog (1 Entry 1 Pemenang ) x 2 Pemenang
122 : http://betapunyadunia.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

Pengiklanan  percuma di side bar blog nurfuzie.com selama 1 bulan (Banner sendiri atau boleh tempah dengan cik en RM10 (statik) RM15 (GIF) x 1 pemenang 


Habis sudah kejutan kepada peserta dan kini cik en umumkan kejutan kepada 14 sponsar Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini. Hadiah berupa

Review Produk / Blog (1 Entry 1 Pemenang ) x 2 Pemenang
( 1st dan 2nd Top Referral)


Kesemua pemenang diatas sila hantar butiran berikut mengikut hadiah yang dimenangi sebelum 30 April 2016. Jika tidak pemenang diatas akan dibatalkan dan akan ada cabutan kedua. 

    1. Nilai hadiah yang dimenangi :
    2. Url Penyertaan :
    3. Nama Penuh :
    4. Nama Bank : Hanya CIMB dan Maybank sahaja diterima
    5. No akaun :
    1. Menang Topup RM10
    2. Url Penyertaan :
    3. Nama Rangkaian :
    4. No telefon :
  • Untuk review produk/blog dan pengiklanan : emailkan ke eintannurfuzie@gmail.com

Tajuk : Review Produk/blog atau pengiklanan
Subject :
    1. Url penyertaan :
    2. Nyatakan review produk apa dan info info yang berkaitan
    3. Hantarkan juga gambar yang berkaitan
    4. Jika review blog hanya letakkan url blog sahaja
    5. Review cik en akan buat bergilir gilir dan berselang seli dengan entry personal cik en
    6. Pengiklanan pula berikan banner dan link yang berkaitan
    7. Apa apa boleh email cik en. 
Selesai sudah taggungjawab cik en dalam mengendalikan Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini. Terima kasih kepada kesemua sponsar yang mempercayai cik en untuk uruskan semua ini. Terima kasih juga kepada peserta dan yang tidak berjaya, jangan bimbang selepas ini Blogger Utara akan menawarkan giveaway lagi yang semestinya nilai yang lumayan bagi menghargai blogger yang lain. Dan juga di harap ukhwah dan persahabatan kita di dalam giveaway ini akan berterusan dan sentiasalah ikuti perkembangan page blogger utara untuk mendapatkan informasi orang uthaga. Orang Uthaga sempoi bak hang!

37 comments:

Hanis Syazana ( Hansya Amie ) said... [Reply]

tahniah semua pemenang :-)

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

tahniah semua..

jgn lupa claim ya =)

Umie Yana said... [Reply]

Tahniah kepada semua pemenang :)

faiza bunyamin said... [Reply]

Alhamdulilah...

Saya no #10

Afidah Azmi said... [Reply]

Tahniah semua yang berjaya...harap blogger utara ni akan kekal selamanya

NUR RAIHANAH said... [Reply]

Alhamdulillah... Terima kasih Cik En dan sponsor!

M I A said... [Reply]

Wang ringgit xpenting, yg penting ukhwah yg terjalin. Mahal tu! hehehe lekat jugak dpt RM10,saja join suka2. Alhamdulillah, bertuah jgk rupanya :D

Tahniah pd semua pemenang! :D

Permatabiru said... [Reply]

tahniah kepada semua pemenang

SITI SORFIENA SYASHA said... [Reply]

tahniah kepada pemenang :)

tak de rezeki lagi. hehehe

Dunia Zumal said... [Reply]

Tahniah buat semua pemenang, yang tak berjaya nanti cuba lagi yer ^-^

Norazira Iera said... [Reply]

Tahniah semua pemenang.. Xde rezki zira lagi kali ni.. Hehe mungkin sebab masih newbie. Kena usaha lagi 😆😆

Cik Itah said... [Reply]

tahniah kepada semua pemenang..

Maria Firdz said... [Reply]

Tahniah kepada para pemenang..

sayidah napisah said... [Reply]

tahniah semua pemenang :D

Masitah Samsudin said... [Reply]

Tahniah kepada semua pemenang.

aRz MoHa said... [Reply]

alhamdulillah walaupun penyertaan sponsor tidak layak untuk menang hadiah...tpi syukur dapat juga hadiah dari nurfuzie.com

tahniah kepada semua pemenang

Saffa Aina said... [Reply]

Tahniah semua..

alya chan said... [Reply]

wahh. tahniah semua pemenang. ^^

yang baik said... [Reply]

tahniah semua.... you're awesome :)

husna zahidi said... [Reply]

tahniah buat semua pemenang!

zaitie hasnan said... [Reply]

oh my goodness! tak expect bleh jadi pemenang utama..
alhamdulillah rezeki...

tq tq tq =)

Ms. Kejupenyet said... [Reply]

tahniah semua pemenang

gulew kapas said... [Reply]

sedihnya . takde rezki :(

Apa pun tahniah buat semua yang menang ^_^

JAMIL HASHIM said... [Reply]

ASSALAMUALAIKUM.
SINGGAH PAGI
~ http://jmbelog.blogspot.my/

BUKAN REZEKI JM

tenku butang said... [Reply]

Alhamdulillah.. rezeki menang RM50... syukur Alhamdulillah.. tq Penganjur buat contest ni.. tq penaja.. hehehe

CkYnHaShiM said... [Reply]

assalam cik en...

yey.alhamdulillah ade rezeki #3N lagi kat sini... tq cik en..

kennymerligal said... [Reply]

Tahniah kepada semua pemenang..

Azlan said... [Reply]

Tahniah kepada yg berjaya
xde rezeki GA kali ni

Mimi Kyumi said... [Reply]

Ehhhh..menang la..Terima kasih Cik En :-)

anajingga said... [Reply]

tahniah buat semua pemenang, lumayan sungguh kan:)

Anne Zoak said... [Reply]

Alhamdulillah. won the review part! XD

faimar sweet said... [Reply]

assalamualaikum kak sy yang http://faimarstory.blogspot.com . saya dha emailkan ke kak :D

sakura 8554 said... [Reply]

tahniah semuaa...

timm bill said... [Reply]

congrats utk semua pemenang!

Farhain Azmi said... [Reply]

alhamdulillah..ada juga rezeki menang. yeay :) tq cik en & sponsors :)

faimar sweet said... [Reply]

congrats to everyone , kak sy dha emailkan ye i'm no.19

adianiez AIDA said... [Reply]

tahniah semua :)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads