www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-03-17

Dikomen Pedas Oleh Ben Ashaari


Dikomen Pedas Oleh Ben Ashaari  | Siapa yang tidak kenal dengan Ben Ashaari kan? House Husband blogger yang bertapak dalam dunia blog semenjak 2009 lagi dan mempunyai kelab sendiri yang digelar KBBA9 atau Kelab Blogger Ben Ashaari. 9 bermaksud tahun 2009. Tapi apa kena dengan blog nurfuzie.com dengan Ben Ashaari ini? Cik en ditegur mengenai beberapa perkara blog cik en. Ada entri yang cik en tidak menitik beratkan tips tip penting untuk menarik minat pembaca. Dan juga menegur beberapa perkara lagi mengenai blog dan penulisan. Apa yang dikomen? Hanya segelintir blogger sahaja yang tahu apa kelemahan blog cik en ini. Cukup lah ianya menjadi satu pelajaran yang berguna untuk seorang newbie dalam blogger ini. Apa pun terima kasih Abang Ben kerana mengomen pedas dan sejujurnya cik en ambik semua ini dalam fikiran positif. Teguran yang baik untuk dapatkan hasil yang baik. Sesiapa yang ada rasa kekurangan di blog cik en, boleh sahaja komen di bawah ini. Tanpa pengkritik kita tidak tahu apa kelemahan kita. 

Entry dikomen pedas di SINI tapi ianya telah diperbaiki semula

10 comments:

PeRdU cINta said... [Reply]

moga terus success ya cik en..

Asha Lya said... [Reply]

Setiap blog penulisan da kelebihn n kekurgn kan
Slow2 blh d prbaiki

Sally Samsaiman said... [Reply]

komen mcm tuu yg boleh membina.. :)

Fieza Sani said... [Reply]

Eh, bila abg ben komen pasal blog cik en ni?cik en tnya personally ke dengan abg ben?

Normi Nieza said... [Reply]

Untung cik en kna komen..sekurang2 blh tahu mana kelemahan blog kita. Blog cik nor lagi hancuss,..:)

Nor Afidah Bte Che Azmi said... [Reply]

baguslah begitu..Sekurang2nya kita tahu apa kelemahan kita kan..Kenapalah abg ben tak komen dekat kite

Izza Sakura said... [Reply]

oh tktahu nk komen apa dah,hehe,

tapi ayat ni pelik sikit

Korang pengemar makanan sejuk beku berasaskan haiwan atau hasil haiwan seperti nugget, hotdog, ataupun akan shopping setiap minggu di pasaraya untuk membeli makanan basah seperti ayam, daging, susu, dan sebaginya? Pernah ke korang tengok logo atau label yang tertera? Korang pasti hanya fokuskan logo halal sahaja kan?

sepatutnya adakah anda penggemar,,.....
dan bwh tu pelik sikit

Ms. Kejupenyet said... [Reply]

hehee pedas tape kak asalkan ke arah yg lebih positif kan...

sya mimie said... [Reply]

Teguran untuk meningktkn lg mutu blogging. :)
Blog sy pn thp rendah. Jd nk komen blog orng pn x blh.hee

Maria Firdz said... [Reply]

bagus ditegur sekurangnya kita boleh perbaiki apa yang lemah,,,

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads