www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-01-20

Selamat Ulang Tahun Eintan Nurfuzie 2016


Selamat Ulang Tahun Eintan Nurfuzie 2016 | 16 Januari 2016 yang lepas, genaplah 29 tahun cik en hidup di muka bumi ini. Alhamdullilah diberi peluang untuk bernafas, pastinya dan juga melalui suka dan duka. Kali ini tidak lah sehebat sambutan tahun lepas yang mana 3 kali disambut dan 3 kali makan kek. Hadiah pun sama, bersederhana tahun ini.

Eintan Nurfuzie (bukan nama sebenar) telah dilahirkan pada 16 Januari 1987 di Hospital Daerah Kuala Kangsar. Puteri sulung bagi En Zul dan Puan Saribah. Bersekolah  lebih dari 10 buah sekolah dan Institusi Pengajian Tinggi. 

  1. tadika kemas kubang pekan kuala kangsar 
  2. s.k bintong perlis 
  3. s.k tambun ipoh 
  4. s.k menora kuala kangsar 
  5. s.k krubong melaka 
  6. smk tinggi perempuan melaka 
  7. smk tun haji abdul malek melaka 
  8. smk malim melaka 
  9. smk kota tinggi johor 
  10. smk alor janggus, kedah 
  11. smk raja perempuan kelsom kuala kangsar 
  12. kolej unikop batu caves (Diiploma Sains) 
  13. Politeknik ungku omar

Selepas menganggur selama 6 bulan, terus bekerja di :
  1. Kerani Syarikat Kuari
  2. Managemant Trainee 7 Eleven
  3. Sukarelawan Polis Diraja Malaysia (SP)
  4. Pembantu Veterinar
Dan tahun yang ke 29 ini, status masih lagi bujang. Jika ada rezeki tahun ini, mungkin akan menamatkan zaman bujang tahun ini. Mungkin okey. Jika diizinkan. Ini serba sedikit insan yang bernama Eintan Nurfuzie. 


Hadiah diatas adalah advance present dari BFF, Nuoi Tomey. Dia beri sehari awal. Thank you dear!

Yang ini pula diberioleh seseorang. Mekasih U. I hargai sangat apa yang U bagi kat I. Nanti bagi lagi besar na..


Lunch Birthday Girl

 Dinner Nasi Mandi Kambing dari housemate, miss Su..

Terima kasih juga yang ucapkan di Facebook, Whatsup, Wechat dan apa jua aplikasi.Dan atas kesemua pemberian dan diharap tahun yang dianggap sweet twenty ini akan lebih maju dalam pelbagai aspek dan ada perubahan yang lebih baik. 

  19 comments:

  1. selamat hari lahir.NurFuzie..Semoga dimurahkan rezeki dan bahagia selalu..Amin..

    ReplyDelete
  2. Happy belated birthday cik EN..
    semoga sentiasa dirahmati..dilindungi Allah..
    thanks jugak sudi jadi kawan alam maya nieyl :)
    thanks sbb selalu kunjungi blog nieyl walaupun kdg² x lepas nak komen..hihi...

    ReplyDelete
  3. Selamat Ulang Tahun Cik Ein...
    Semoga sentiasa dalam Rahmat Allah..
    semoga dipermudahkan segala urusan dan perancangan..

    ReplyDelete
  4. sanah helwah cik en, smg bahagia always n terus success..")

    ReplyDelete
  5. Selamat Ulang tahun ke 29 kak :) .

    ReplyDelete
  6. Happy bornday cik en...moga apa yang dihajati diredhai Allah..amin..

    ReplyDelete
  7. selamat ulangtahun kelahiran...semoga diberkati umur ilmu dan rezeki. semoga menjadi anak yang solehah dan dipermudahkan segalanya dalam menjalani kehidupan ini. Insyaallah

    ReplyDelete
  8. Moga pjg umurnya, d murahkn rezki...insyallah da jodoh pasti brsatu jua
    Tahniah byk dpt hadiah

    ReplyDelete
  9. happy birthday ! :)
    semoga ALLAH limpahkan rezeki serta permudahkan urusan awak :)

    ReplyDelete
  10. happy belated birthday cik EN, eh dekat2 je birthday kita kak ana awal sehari, senegeri lak kita kan..erm boleh lah jadi adik kak ana nii.. semoga diberikanNYa keberkatan didalam apa juga yang dilakukan.. amiin :)

    ReplyDelete
  11. Selamat ulangtahun dik...
    Ulangtahun ke29 ye dik...
    Kawen jangan lupa jemput akak..hihi

    ReplyDelete
  12. kita sama bulan besday... selamat hari cik EN... kak ekin hunjung bulan ni besday... semoga dipermudhkan majlis nanti

    ReplyDelete
  13. banyak nya sekolah . ayah tentera ke ... selamat menyambut hari lahir . semoga dapat naik pelamin tahun ini ... insha Allah .

    ReplyDelete
  14. Happy Belated Birthday Cik En.. Moga apa yang dihajati dalam hidup dapat dicapai..amin..

    ReplyDelete
  15. wah nak dekat lah birthday kita hehe. Happy birthday kak!

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!