www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-01-20

Selamat Ulang Tahun Eintan Nurfuzie 2016


Selamat Ulang Tahun Eintan Nurfuzie 2016 | 16 Januari 2016 yang lepas, genaplah 29 tahun cik en hidup di muka bumi ini. Alhamdullilah diberi peluang untuk bernafas, pastinya dan juga melalui suka dan duka. Kali ini tidak lah sehebat sambutan tahun lepas yang mana 3 kali disambut dan 3 kali makan kek. Hadiah pun sama, bersederhana tahun ini.

Eintan Nurfuzie (bukan nama sebenar) telah dilahirkan pada 16 Januari 1987 di Hospital Daerah Kuala Kangsar. Puteri sulung bagi En Zul dan Puan Saribah. Bersekolah  lebih dari 10 buah sekolah dan Institusi Pengajian Tinggi. 

  1. tadika kemas kubang pekan kuala kangsar 
  2. s.k bintong perlis 
  3. s.k tambun ipoh 
  4. s.k menora kuala kangsar 
  5. s.k krubong melaka 
  6. smk tinggi perempuan melaka 
  7. smk tun haji abdul malek melaka 
  8. smk malim melaka 
  9. smk kota tinggi johor 
  10. smk alor janggus, kedah 
  11. smk raja perempuan kelsom kuala kangsar 
  12. kolej unikop batu caves (Diiploma Sains) 
  13. Politeknik ungku omar

Selepas menganggur selama 6 bulan, terus bekerja di :
  1. Kerani Syarikat Kuari
  2. Managemant Trainee 7 Eleven
  3. Sukarelawan Polis Diraja Malaysia (SP)
  4. Pembantu Veterinar
Dan tahun yang ke 29 ini, status masih lagi bujang. Jika ada rezeki tahun ini, mungkin akan menamatkan zaman bujang tahun ini. Mungkin okey. Jika diizinkan. Ini serba sedikit insan yang bernama Eintan Nurfuzie. 


Hadiah diatas adalah advance present dari BFF, Nuoi Tomey. Dia beri sehari awal. Thank you dear!

Yang ini pula diberioleh seseorang. Mekasih U. I hargai sangat apa yang U bagi kat I. Nanti bagi lagi besar na..


Lunch Birthday Girl

 Dinner Nasi Mandi Kambing dari housemate, miss Su..

Terima kasih juga yang ucapkan di Facebook, Whatsup, Wechat dan apa jua aplikasi.Dan atas kesemua pemberian dan diharap tahun yang dianggap sweet twenty ini akan lebih maju dalam pelbagai aspek dan ada perubahan yang lebih baik. 

19 comments:

Nor Afidah Bte Che Azmi said... [Reply]

selamat hari lahir.NurFuzie..Semoga dimurahkan rezeki dan bahagia selalu..Amin..

Kak Nieyl said... [Reply]

Happy belated birthday cik EN..
semoga sentiasa dirahmati..dilindungi Allah..
thanks jugak sudi jadi kawan alam maya nieyl :)
thanks sbb selalu kunjungi blog nieyl walaupun kdg² x lepas nak komen..hihi...

Permatabiru said... [Reply]

selamat ulangtahun..:)

Shahida Dzulkafli said... [Reply]

Selamat Ulang Tahun Cik Ein...
Semoga sentiasa dalam Rahmat Allah..
semoga dipermudahkan segala urusan dan perancangan..

Puan Wawa said... [Reply]

sanah helwah cik en, smg bahagia always n terus success..")

Syamsid Dhuha said... [Reply]

Selamat Ulang tahun ke 29 kak :) .

PeRdU cINta said... [Reply]

Happy bornday cik en...moga apa yang dihajati diredhai Allah..amin..

aRz MoHa said... [Reply]

selamat ulangtahun kelahiran...semoga diberkati umur ilmu dan rezeki. semoga menjadi anak yang solehah dan dipermudahkan segalanya dalam menjalani kehidupan ini. Insyaallah

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

Happy bday awk

najwa zahid said... [Reply]

happy belated bday =D

Asha Lya said... [Reply]

Moga pjg umurnya, d murahkn rezki...insyallah da jodoh pasti brsatu jua
Tahniah byk dpt hadiah

miss zyaroses said... [Reply]

WAHHH bestnya dapat hadiah =)

Farahain ZFA said... [Reply]

happy birthday ! :)
semoga ALLAH limpahkan rezeki serta permudahkan urusan awak :)

anajingga said... [Reply]

happy belated birthday cik EN, eh dekat2 je birthday kita kak ana awal sehari, senegeri lak kita kan..erm boleh lah jadi adik kak ana nii.. semoga diberikanNYa keberkatan didalam apa juga yang dilakukan.. amiin :)

Nao Mei said... [Reply]

Selamat ulangtahun dik...
Ulangtahun ke29 ye dik...
Kawen jangan lupa jemput akak..hihi

Cik Ash said... [Reply]

kita sama bulan besday... selamat hari cik EN... kak ekin hunjung bulan ni besday... semoga dipermudhkan majlis nanti

Qaseh Vee said... [Reply]

banyak nya sekolah . ayah tentera ke ... selamat menyambut hari lahir . semoga dapat naik pelamin tahun ini ... insha Allah .

sabariah razali said... [Reply]

Happy Belated Birthday Cik En.. Moga apa yang dihajati dalam hidup dapat dicapai..amin..

Ardilla Noorezan said... [Reply]

wah nak dekat lah birthday kita hehe. Happy birthday kak!

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads