www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2016-01-19

Nuffnang Buat Hal


Nuffnang Buat Hal | Nuffnang buat hal selama 2 bulan. Penantian itu penyeksaan bagi cik en. Ini merupakan cashout pertama untuk cik en. Sebenarnya cik en suka suka keluarkan. Sebabnya tidak pernah dikeluarkan bertahun tahun semenjak meletakkan iklan Nuffnang di blog cik en. Cashout ini dikeluarkan pada 15 November 2015 dan cik en baru diterima 6 Januari 2016 yang lalu. Alhamdulillah, rezeki berblog untuk tahun 2015. Jadi untuk tahun 2016, cik en berazam untuk kekalkan pendapatan ini setiap bulan. Amin...

11 comments:

MG schmidt said... [Reply]

bru 2 bulan. MG tgu 1st cek nk dekat setaun dah .. haha.
tp smlm ade nuffnnag call nk bg cek confirmkan adres tp pelik sbb cek ke2 elok plak smpai umah ..huhu
btw
boleh shoping dah tu ! hehe

Permatabiru said... [Reply]

wahhh..tahniah...berapa tu sebulan :)

Nor Afidah Bte Che Azmi said... [Reply]

wow..untungla dapat merasa..Fida tak dapat merasa pun lagi..macam nak merajuk je dgn nuffnang...

Asha Lya said... [Reply]

Tahniah cik en...blh la kumpul2 msuk tabung

Wani Sukarno said... [Reply]

Opss ingat nant nak cash ou kali pertama dah bertahun x cash out... Cash out lambat2 pun service pun lambat jugak.. Ke

Cik Itah said... [Reply]

belum pernah lagi cashout nuffnang..huhu

fifie feyca said... [Reply]

best nya sis en.. doa kan kita dpt bnyk mcm tu gak.. All the best in the future..

Diana Rashid said... [Reply]

memang macam tu cara pembayaran nya..cashout november, january baru dapat.sebab tu digalak kan kita cashout setiap hujung bulan..jadi cukup 30 hari cek kita dalam proses dah.

kisah earty said... [Reply]

Alhamdulillah rezeki Cik En.. :)

PeRdU cINta said... [Reply]

Amin...alhamdulillah...tahniah cik en...

Along Misuari said... [Reply]

Biar betul cik en..
2bulan baru sampai cek nuffnang nie...

Penat menunggu la cam nie..huhuhu

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads