www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2016-01-19

Nuffnang Buat Hal


Nuffnang Buat Hal | Nuffnang buat hal selama 2 bulan. Penantian itu penyeksaan bagi cik en. Ini merupakan cashout pertama untuk cik en. Sebenarnya cik en suka suka keluarkan. Sebabnya tidak pernah dikeluarkan bertahun tahun semenjak meletakkan iklan Nuffnang di blog cik en. Cashout ini dikeluarkan pada 15 November 2015 dan cik en baru diterima 6 Januari 2016 yang lalu. Alhamdulillah, rezeki berblog untuk tahun 2015. Jadi untuk tahun 2016, cik en berazam untuk kekalkan pendapatan ini setiap bulan. Amin...

  11 comments:

  1. bru 2 bulan. MG tgu 1st cek nk dekat setaun dah .. haha.
    tp smlm ade nuffnnag call nk bg cek confirmkan adres tp pelik sbb cek ke2 elok plak smpai umah ..huhu
    btw
    boleh shoping dah tu ! hehe

    ReplyDelete
  2. wahhh..tahniah...berapa tu sebulan :)

    ReplyDelete
  3. wow..untungla dapat merasa..Fida tak dapat merasa pun lagi..macam nak merajuk je dgn nuffnang...

    ReplyDelete
  4. Tahniah cik en...blh la kumpul2 msuk tabung

    ReplyDelete
  5. Opss ingat nant nak cash ou kali pertama dah bertahun x cash out... Cash out lambat2 pun service pun lambat jugak.. Ke

    ReplyDelete
  6. belum pernah lagi cashout nuffnang..huhu

    ReplyDelete
  7. best nya sis en.. doa kan kita dpt bnyk mcm tu gak.. All the best in the future..

    ReplyDelete
  8. memang macam tu cara pembayaran nya..cashout november, january baru dapat.sebab tu digalak kan kita cashout setiap hujung bulan..jadi cukup 30 hari cek kita dalam proses dah.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah rezeki Cik En.. :)

    ReplyDelete
  10. Amin...alhamdulillah...tahniah cik en...

    ReplyDelete
  11. Biar betul cik en..
    2bulan baru sampai cek nuffnang nie...

    Penat menunggu la cam nie..huhuhu

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads