www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-11-10

Iklan Nuffnang Versi Mobile

Iklan Nuffnang Versi Mobile

Iklan Nuffnang Versi Mobile | Nuffnang adalah "Blog Advertising Community" yang mana menjadi pilihan blogger blogger di Malaysia menjana pendapatan sampingan. Seiring dengan penggunaan Gadjet, nampaknya Nuffnang menaik taraf pengiklanan mereka untuk lebih mesra mobile. Korang boleh mendapatkan coding terbaru dari Nuffnang seperti step di bawah ini

nuffnang

  • Copy Code yang disediakan

iklan versi mobile
  • Dan letakkan di bawah </head> <body id='wrappernbt'>

  • Preview dan kalau ok, boelh save template
Boleh lah cuba menggunakan mobile korang untuk tengok menjadi atau tidak. Blog cik en masih tiada iklan mungkin kerana baru meletakkannya. Good Luck!

8 comments:

Siti Nurzafirah said... [Reply]

Thank you cik en.. nanti SN try...

Yumida Huda said... [Reply]

selamat menampal iklan nuffnang cik en

kak gojes said... [Reply]

dah lama KG try letak tp asyik error aje...skrg dah putus asa la cik ein

Riana LittleCuties said... [Reply]

Cantik nye header Cik en...

akak saja jejalan sini singgah nk ajak cik en join GA nie

http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/11/giveaway-duit-saku-bawal-aidijuma-by.html

Jgn marah tau ;)

Fieza Sani said... [Reply]

saya sekarang ni nak bukak nuffnang, susahnya lahai..bila bukak je, error..tak tau pasaipa..

Nur syarifah said... [Reply]

Bagusnye dah ada versi mobile : )

Fieza Sani said... [Reply]

Cik en, iklan nuff mobile ni kalau bukak guna pc, tak de masalah ar..still boleh view macam biasa..

Ajiez- IT said... [Reply]

tak boleh jugak ke kak godgess..sama la macam saya,,dah buat ikut arahan tapi tak keluar jugak pada mobile

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads