www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-11-10

Iklan Nuffnang Versi Mobile

Iklan Nuffnang Versi Mobile

Iklan Nuffnang Versi Mobile | Nuffnang adalah "Blog Advertising Community" yang mana menjadi pilihan blogger blogger di Malaysia menjana pendapatan sampingan. Seiring dengan penggunaan Gadjet, nampaknya Nuffnang menaik taraf pengiklanan mereka untuk lebih mesra mobile. Korang boleh mendapatkan coding terbaru dari Nuffnang seperti step di bawah ini

nuffnang

  • Copy Code yang disediakan

iklan versi mobile
  • Dan letakkan di bawah </head> <body id='wrappernbt'>

  • Preview dan kalau ok, boelh save template
Boleh lah cuba menggunakan mobile korang untuk tengok menjadi atau tidak. Blog cik en masih tiada iklan mungkin kerana baru meletakkannya. Good Luck!

  8 comments:

  1. selamat menampal iklan nuffnang cik en

    ReplyDelete
  2. dah lama KG try letak tp asyik error aje...skrg dah putus asa la cik ein

    ReplyDelete
  3. Cantik nye header Cik en...

    akak saja jejalan sini singgah nk ajak cik en join GA nie

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/11/giveaway-duit-saku-bawal-aidijuma-by.html

    Jgn marah tau ;)

    ReplyDelete
  4. saya sekarang ni nak bukak nuffnang, susahnya lahai..bila bukak je, error..tak tau pasaipa..

    ReplyDelete
  5. Cik en, iklan nuff mobile ni kalau bukak guna pc, tak de masalah ar..still boleh view macam biasa..

    ReplyDelete
  6. tak boleh jugak ke kak godgess..sama la macam saya,,dah buat ikut arahan tapi tak keluar jugak pada mobile

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!