www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2015-07-03

Duit Raya RM50 Dari Cik EN - TAMAT-



TIK TOK TIK TOK
Jam dah menunjukkan jam 12.00 tengah hari 3/7/2015
dan berakhirlah 

Duit Raya RM50 Dari Cik EN


memang cik en memendekkan masa ini untuk 3 hari sahaja memandangkan cik en boleh sahaja jadi sibuk tahap cipan tetiba.. selain itu, cik en nak segmen cik en ni panas cepat dan siap cepat. 
Bak kata orang, layanan cepat dan puas hati.
untuk semua peserta cik en nak korang check nama dan link korang dan sesiapa yang dah hantar tapi tiada dalam list. sila komen beserta link yang telah dibuat. mungkin ada terlepas pandang


Cik en akan randomkan pemenang secepat yang mungkin. Mungkin sebelum jam 3 petang ini. so alert dengan sebarang penguguman dari cik en ye..
cik en akan update di blog dan page FB cik en dan mohon emailkan detail sebelum hari isnin ini 6 Julai 2015.
Sesiapa yang tidak berjaya jangan risau, akan ada GA bernilai rm395 akan cik en umumkan pada entry pemenang nanti. Yang dah menang pon boleh sertai untuk merebut hadiah hadiah tersebut.
Dan untuk menjalinkan ukhuwah, sesiapa yang mengetahui pemenang pemenang bolehlah diwar warkan kepada empunya blog walaupun kita tak menang. Kekadang mungkin kerana kekangan masa buat sebilangan peserta tak sempat bukak blog untuk check satu persatu.

Jadi tunggukan entry pemenang dan GA yang bernilai RM395 tu ok?
Photobucket

3 comments:

Ms. Kejupenyet said... [Reply]

Semoga ada rezeki dalam Ga nie

Farhain Azmi said... [Reply]

goodluck dear. Jemput join ga

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/07/first-giveaway-by-farhain-azmi.html

yoorin melacolea said... [Reply]

huhu..nerbes pulak, macam tunggu keputusan pilihanraya.. geheehe

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads