www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2015-07-03

Duit Raya RM50 Dari Cik EN - TAMAT-



TIK TOK TIK TOK
Jam dah menunjukkan jam 12.00 tengah hari 3/7/2015
dan berakhirlah 

Duit Raya RM50 Dari Cik EN


memang cik en memendekkan masa ini untuk 3 hari sahaja memandangkan cik en boleh sahaja jadi sibuk tahap cipan tetiba.. selain itu, cik en nak segmen cik en ni panas cepat dan siap cepat. 
Bak kata orang, layanan cepat dan puas hati.
untuk semua peserta cik en nak korang check nama dan link korang dan sesiapa yang dah hantar tapi tiada dalam list. sila komen beserta link yang telah dibuat. mungkin ada terlepas pandang


Cik en akan randomkan pemenang secepat yang mungkin. Mungkin sebelum jam 3 petang ini. so alert dengan sebarang penguguman dari cik en ye..
cik en akan update di blog dan page FB cik en dan mohon emailkan detail sebelum hari isnin ini 6 Julai 2015.
Sesiapa yang tidak berjaya jangan risau, akan ada GA bernilai rm395 akan cik en umumkan pada entry pemenang nanti. Yang dah menang pon boleh sertai untuk merebut hadiah hadiah tersebut.
Dan untuk menjalinkan ukhuwah, sesiapa yang mengetahui pemenang pemenang bolehlah diwar warkan kepada empunya blog walaupun kita tak menang. Kekadang mungkin kerana kekangan masa buat sebilangan peserta tak sempat bukak blog untuk check satu persatu.

Jadi tunggukan entry pemenang dan GA yang bernilai RM395 tu ok?
Photobucket

  3 comments:

  1. goodluck dear. Jemput join ga

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/07/first-giveaway-by-farhain-azmi.html

    ReplyDelete
  2. huhu..nerbes pulak, macam tunggu keputusan pilihanraya.. geheehe

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!