www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-11-16

Rindu Bangat sama kamu!

holla
apa khabar semua!baek ke? aisey.. dah lama betul cik en x update blog cik en ni.. berhabuk sangat dah ni
alhamdullah di hari jumaat ini cik en cepat2 siap semua kerja cik en di opis ni dan terus bukak blog n mengudate.. 
amat amat rindu pada semua!
cik en banyak cete nk diceritakan..
tapi akan diceritakan satu persatu.. 
yang penting cik en dah pos semua hadiah2 yang cik en janji di entry ini
sekarang cume ada 2 feedback saja yang telah menerima..
yang lain camne.. klu de inpom cik en ye...
cik en memang x sempat terjah menerjah sekarang ni..
blog yang cik en make over pun belum di post di sini.. apa apa pun cik en akan berusaha mengudate apa yang termampu..
tapi siyes ni..
cik en amat rindukan kalian!

untuk tatapan yang amat merindui cik en.. ahhaahha

Photobucket

3 comments:

ayut said... [Reply]

mmg lame la cik en tak muncul..hihihi.xpela..bz kan :)

nadzirah sofia said... [Reply]

kat mne ni cik en?

9n0L4 said... [Reply]

hehe. tak nampak pun muke cik en. tak aci. ;)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads