www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-07-10

Keputusan Pencarian Entry Kita Jiwa Kta




Salam semua!
maaf ambik masa terlalu lama mengumumkan keputusan sebab cik en terllau bz dengan kerja dan KKDVS cik en
alhamdullah setelah settle cik en terus buat penilaian akhir untuk entry entry yang dipertandingkan.
keputusannya adalah


entry pertama
http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/06/jun-1-2011-my-1st-entry.html


entry terbaik
http://masrinasidek.blogspot.com/2012/05/manusia-oh-manusia.html


entry terakhir
http://ayut-akumanusiabiasa.blogspot.com/2012/06/wordless-wednesday-2-rubix-vs-life.html



 diharap semua pemenang dapat emailkan cik en nama dan alamat penuh kat
nurfuzie@gmail.com 
yang bersubject Pemenang Entry Pertama/ Terbaik / Akhir 
mengikut entry yang korang menang..
disini jugak cik en nak yang mengundi cik en di entry ini
bagi nama dan alamat penuh dan bersubject Undi Cik En!
yang undi cik en ialah 
Deq's Qienz dan  cweet pinky 


cik en akan bagi masa 1 minggu untuk semua pemenang bagi detail kat email cik en yek.. 
nurfuzie@gmail.com
kalau ada yang kenal pemenang. di harap inform2 kan la yek


p/s : susah gak nak pilih entry terbaik yang paling terbaik..
tapi bagi cik en semua terbaik la
kalau ada sumur di ladang boleh cik en menumpang mandi
kalau ada umur yang panjang bolehla cik en buat pencarian ini lagi...





Photobucket

  10 comments:

  1. wahhh...tahniah pd yg menang :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih cik en... tak sangka menang entry terbaik...

    ok... sy dah emailkan nama dan alamat sy.. :D

    ReplyDelete
  3. cik en...ayut datang..ayut dapat hadiah?sies?huhuhu..rezeki sungguh.alhamdulillah..thanks cik en! :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada semua pemenang! ^_^

    ReplyDelete
  5. salam cik en... terima kasih daun keladi cz pilih 1st entry dr blog akak... hehe... sonok... nak bg detail apa ye cik en?

    emeil akak : ceciliawoqhz@gmail.com

    ReplyDelete
  6. tahniah pd sume pemenang. ;)

    ReplyDelete
  7. akak duk cari emeil cik en xjumpa... huhu

    ReplyDelete
  8. hehehe , undi pown dapat hadiah , mekaseh :D

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads