www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-07-10

Keputusan Pencarian Entry Kita Jiwa Kta




Salam semua!
maaf ambik masa terlalu lama mengumumkan keputusan sebab cik en terllau bz dengan kerja dan KKDVS cik en
alhamdullah setelah settle cik en terus buat penilaian akhir untuk entry entry yang dipertandingkan.
keputusannya adalah


entry pertama
http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/06/jun-1-2011-my-1st-entry.html


entry terbaik
http://masrinasidek.blogspot.com/2012/05/manusia-oh-manusia.html


entry terakhir
http://ayut-akumanusiabiasa.blogspot.com/2012/06/wordless-wednesday-2-rubix-vs-life.html



 diharap semua pemenang dapat emailkan cik en nama dan alamat penuh kat
nurfuzie@gmail.com 
yang bersubject Pemenang Entry Pertama/ Terbaik / Akhir 
mengikut entry yang korang menang..
disini jugak cik en nak yang mengundi cik en di entry ini
bagi nama dan alamat penuh dan bersubject Undi Cik En!
yang undi cik en ialah 
Deq's Qienz dan  cweet pinky 


cik en akan bagi masa 1 minggu untuk semua pemenang bagi detail kat email cik en yek.. 
nurfuzie@gmail.com
kalau ada yang kenal pemenang. di harap inform2 kan la yek


p/s : susah gak nak pilih entry terbaik yang paling terbaik..
tapi bagi cik en semua terbaik la
kalau ada sumur di ladang boleh cik en menumpang mandi
kalau ada umur yang panjang bolehla cik en buat pencarian ini lagi...





Photobucket

10 comments:

Dylla Abas said... [Reply]

wahhh...tahniah pd yg menang :)

Deq's Qienz said... [Reply]

tahniah pd yg berjaya :)

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

tahniah mereka semua =)

Masz Sidek said... [Reply]

terima kasih cik en... tak sangka menang entry terbaik...

ok... sy dah emailkan nama dan alamat sy.. :D

ayut said... [Reply]

cik en...ayut datang..ayut dapat hadiah?sies?huhuhu..rezeki sungguh.alhamdulillah..thanks cik en! :)

Misz Mieza said... [Reply]

Tahniah kepada semua pemenang! ^_^

Pn. Sheila@CC said... [Reply]

salam cik en... terima kasih daun keladi cz pilih 1st entry dr blog akak... hehe... sonok... nak bg detail apa ye cik en?

emeil akak : ceciliawoqhz@gmail.com

9n0L4 said... [Reply]

tahniah pd sume pemenang. ;)

Pn. Sheila@CC said... [Reply]

akak duk cari emeil cik en xjumpa... huhu

cweet pinky said... [Reply]

hehehe , undi pown dapat hadiah , mekaseh :D

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads