www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-06-27

Segmen dari Jiakreatifelt: header dulu hingga kini yang terbaik


akhirnya cik en berjaya di pilih .
yepi! ingatkan dah habis tapi kena ada penilaian lagi sekali
tapi tak apa..
cik en akan sahut cabaran puan jiha ni

rajin singgah blog cik en tau

x salah kan support header sendiri...hehehe

sekali dia komen manyak2..ehhehhe
apa apa cik amatlah berterima kasih kepada
Deq's Qienz 
sebab entry INI
cik en rasa orang pertama yang vote cik en..
dan cik en akan kasi hadiah tuk Deq's Qienz
hadiah pe?.. cik en akan umumkan dengan entry terbaik dari terbaik t ok...
kat atas itu cik en undi header yang cik en rasa terbaik termasuklah header cik en..heheh.. semoga semua pun berjaya ok..


p/s : dijemput undi cik en..
entry yang korang buat past kat blog cik en di entry ini gak.. dan cik en nak kasi header istimewa sesiapa yang terpilih.. yang tak terpilih pun cik en x lupa.. cik en akan masukkan dalam bloglist cik en.
jom undi cik en jom di  SINI




Photobucket

9 comments:

Deq's Qienz said... [Reply]

lorrr cik en kasi adiah pulak..hehee sy ikhlas la..tp kalo nk kasi sy ok jew..hehee..ma kaseh daun keladi ya..nt cik en kasi lagi..yeahhh :)
ohya, gud luck ya :))

✿ Cik Nisa ✿ said... [Reply]

warh menarik .

cweet pinky said... [Reply]

wah , apew dye nih ?? cmne ek nak undi , kalaw tak join pown boleh undi ker ??

IntaNBerliaN said... [Reply]

good luck :-)

Che Rosliza Che mat said... [Reply]

good lucky..

~::Chenta::~ said... [Reply]

nak hadiah jugak

Masz Sidek said... [Reply]

terima kasih cik en sudi undi header sy....
dan semoga cik en berjaya jugak.. :)

jia creatifelt said... [Reply]

terima kasih kerana mengundi.header anda mungkin yg bertuah.sila sentiasa update dengn blog sy untuk sebrg perubhan maklumt yer.terima kasih sekali lagi

cweet pinky said... [Reply]

entry undian , hehehehe ~ jom view ...

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads