www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-11-19

Make Over Blog Premium Beautiful II

salam kepada semua!
baru la kesempatan bagi cik en nak update make over cik en ni..
walaupun hampir sebulan siap..
anyway.. faez fizz ni ambik tempahan dari cik en make over blog dia adalah untuk kali kedua..
pertama korang boleh tengok entry MAKE OVER 1
lepas tu dia berpuas hati dengan kerja cik en..
dia menggunakan khidmat cik en untuk make over kali kedua..
akak ni nak lebih nampak bisneswoman dan lebih smart..
bewarna kuning emas cik en buat mengikut kehendak dia.. walaupun lambat gak cik en nak siapkan sebab bz cik en dapat komen positif dri faez fizz..
faez fizz ini merupakan agent PB korset..
kalau sesiapa nak order la la ke blog PREMIUM BEAUTIFUL
sekarang cik en tengok pelbagai promosi yang faez fizz ni buat..
nak tengok hasil cik en?
tengok overview bawah ni..


kalau rasa tak puas boleh la terus ke blog faez fizz

p/s : tempahan masih terbuka.. boleh klik ke link TEMPAHAN  untuk cara cara tempahan.. kalau dah email informkan pada pages cik en ok..
takut cik en terlepas pandang.. :)

Photobucket

  10 comments:

  1. clapping for you cik en..akhir ye bjya siapkn tempahan :)

    ReplyDelete
  2. pandai akak makeover ye.. cantik

    ReplyDelete
  3. ini promo produk OL line kah

    ReplyDelete
  4. bisnes sampingan yg sangat memuaskan

    ReplyDelete
  5. .. wauuuuuuwwww,, bagus banget,, pinter banget ya?!? ajarin donk. huhh. he..86x. oia mampir perdana nich. lamken ya kawan?!? ..

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads