www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-11-19

Make Over Blog Premium Beautiful II

salam kepada semua!
baru la kesempatan bagi cik en nak update make over cik en ni..
walaupun hampir sebulan siap..
anyway.. faez fizz ni ambik tempahan dari cik en make over blog dia adalah untuk kali kedua..
pertama korang boleh tengok entry MAKE OVER 1
lepas tu dia berpuas hati dengan kerja cik en..
dia menggunakan khidmat cik en untuk make over kali kedua..
akak ni nak lebih nampak bisneswoman dan lebih smart..
bewarna kuning emas cik en buat mengikut kehendak dia.. walaupun lambat gak cik en nak siapkan sebab bz cik en dapat komen positif dri faez fizz..
faez fizz ini merupakan agent PB korset..
kalau sesiapa nak order la la ke blog PREMIUM BEAUTIFUL
sekarang cik en tengok pelbagai promosi yang faez fizz ni buat..
nak tengok hasil cik en?
tengok overview bawah ni..


kalau rasa tak puas boleh la terus ke blog faez fizz

p/s : tempahan masih terbuka.. boleh klik ke link TEMPAHAN  untuk cara cara tempahan.. kalau dah email informkan pada pages cik en ok..
takut cik en terlepas pandang.. :)

Photobucket

10 comments:

ayut said... [Reply]

clapping for you cik en..akhir ye bjya siapkn tempahan :)

Anum said... [Reply]

wow

syiela said... [Reply]

pandai akak makeover ye.. cantik

Rinem said... [Reply]

ini promo produk OL line kah

Ema Blog said... [Reply]

bisnes sampingan yg sangat memuaskan

Pwincess sarah said... [Reply]

cantik..

nanakimie said... [Reply]

wah,selamat berbisnes:)

-meeSUPERGIRL- said... [Reply]

free boleh? hehe

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

untung akk pndai edit bagai.

♥VPie◥♀◤MahaDhifa♥ said... [Reply]

.. wauuuuuuwwww,, bagus banget,, pinter banget ya?!? ajarin donk. huhh. he..86x. oia mampir perdana nich. lamken ya kawan?!? ..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads