www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-12-19

Make Over Blog Premium Beautiful

salam semua follower cik en...
semenjak seminggu yang lalu cik en senyap dari posting entry yang kerap...heheh
kalau ada post pun hanya sekali sehari jer...
kadang2 3 4 hari x update...
nak tahu apa bznyer cik en?ha...
ini cik en nak habaq pi kat hampa semua...
cik en dapat tempahan edit blog kedua..
alhamdullillah...
siap gak blog ini...
so apa kita review sama sama k?

kat bawah ini adalah blog asal dan menurut puan empunya blog ini...dia dulu de tempah dengan sorang kawan dia..pastu kawan dia dah tak ambik edit blog lagi...
so dia suka dengan blog cik en..(kembang sekejap)
dan ambik order dengan cik en....
puan faez fizz ini seorang bisnesswoman dan seorang isteri yang cukup sayang pada suaminya sampai nak bantu suaminya...
hebatkan puan faez ini...apa apa pun beruntung suaminya dapat isteri yang cukup memahami.
apa yang dimintak oleh faez ini tak la susah...cuma nak edit blog warna dikekal..dan cuma tambah sikit sikit jer...so cik en tak la tertekan sangat dalam mencari bahan..ehheh..
kat bawah ini template lama faez ini


dan setelah hampir 2 minggu cik en rasa cik en dah edit keseluruhannya...
faez ini ambik package 4
so semualah termasuklah banner..
kat bawah ini blog yang telah siap cik en make over
dan warna cik en gelapkan sedikit...sebab nampak lebih seswei...



dan di samping tu cik en x gunakan template yang senang untuk faez edit mengedit..
ini pulak banner yang cik en sediakan

BEAUTIFUL PREMIUM

senang senang jom jer la kita g ke blog faez ini dengan klik banner atas tu
dan sesaper berminat untuk edit blog...boleh la klik sini...


Photobucket

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

tahniah kak..rezeki..

Anum said... [Reply]

tahniah

hira said... [Reply]

wah, memang cantik kak! :D

sueMUNCET said... [Reply]

hye..

jemput join giveaway from blog suemuncet..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/12/giveaway-from-suemuncet-blog.html

terima kasih.. ;)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads