www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-07-07

Kenapa nama kereta itu barney dan pengu


salam semua..
merujuk entry ini
cik en ada tanye kenapa la cik en nak letak nama kereta kesayangan cik en BARNEY dan kereta en botak PENGU
ok.. sekrang cik en terangkan mengenai BARNEY dulu ok


BARNEY
ramai gak yang tak tahu siapa barney
barney adalah kartun old school gak la..
dalam rancangan
BARNEY AND FRIENDS
masa zaman cik en kecik kecik cerita ini top gak.. tapi bila di tanya bebudak zaman sekarang ramai yang tak tahu.. so inilah barney



kalau nak tahu cerita dia camne..
kornag taip je kat youtube barney and friends so korang boleh la tengok.
kenapa cik en kasi nama barney?
sebab kaler dan saiz
Barney gemuk dan bewarna ungu..
sama dengan alza cik en yang bewarna ungu dan besar..
so ada kan persamaannya?


PENGU

nama sebenarnya PINGU
semua orang tahu kan kartun yang mana




macam barney gak nama pengu di ambil kerana kaler dia hitam putih sama dengan kereta en botak


so serba sedikit mengenai PENGU dan BARNEY..
masih tak dpat tangkap pic mereka berdua sebab terlalu bz..

P/S : MASIH DLAMA PEMILIHAN ENTRY TERBAIK ANTARA TERBAIK.UNTUK ENTRY PERTAMA DAH ADA PEMENANG. SMEUA ENTRY TERBAIK DAN BILA SAMPAI TOP 5 AMATLAH PAYAH UNTUK EMILIH...


Photobucket

3 comments:

Aida Omar said... [Reply]

haha.. memang sangat padan la dengan panggilan2 tu. comey je kot. Tak sempat nak join entry terbaik tu... :(

hananhadila97 said... [Reply]

wah !! untungglah dapat kete cooll .. btw , nice name ;)

9n0L4 said... [Reply]

barney tu kiut kan. padan lah dgn alza tu. ;)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads