www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-07-07

Kenapa nama kereta itu barney dan pengu


salam semua..
merujuk entry ini
cik en ada tanye kenapa la cik en nak letak nama kereta kesayangan cik en BARNEY dan kereta en botak PENGU
ok.. sekrang cik en terangkan mengenai BARNEY dulu ok


BARNEY
ramai gak yang tak tahu siapa barney
barney adalah kartun old school gak la..
dalam rancangan
BARNEY AND FRIENDS
masa zaman cik en kecik kecik cerita ini top gak.. tapi bila di tanya bebudak zaman sekarang ramai yang tak tahu.. so inilah barney



kalau nak tahu cerita dia camne..
kornag taip je kat youtube barney and friends so korang boleh la tengok.
kenapa cik en kasi nama barney?
sebab kaler dan saiz
Barney gemuk dan bewarna ungu..
sama dengan alza cik en yang bewarna ungu dan besar..
so ada kan persamaannya?


PENGU

nama sebenarnya PINGU
semua orang tahu kan kartun yang mana




macam barney gak nama pengu di ambil kerana kaler dia hitam putih sama dengan kereta en botak


so serba sedikit mengenai PENGU dan BARNEY..
masih tak dpat tangkap pic mereka berdua sebab terlalu bz..

P/S : MASIH DLAMA PEMILIHAN ENTRY TERBAIK ANTARA TERBAIK.UNTUK ENTRY PERTAMA DAH ADA PEMENANG. SMEUA ENTRY TERBAIK DAN BILA SAMPAI TOP 5 AMATLAH PAYAH UNTUK EMILIH...


Photobucket

  3 comments:

  1. haha.. memang sangat padan la dengan panggilan2 tu. comey je kot. Tak sempat nak join entry terbaik tu... :(

    ReplyDelete
  2. wah !! untungglah dapat kete cooll .. btw , nice name ;)

    ReplyDelete
  3. barney tu kiut kan. padan lah dgn alza tu. ;)

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!