www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-06-20

Senarai Peserta Pencarian Cik En dan Blog : Entry kita Jiwa kita



Salam semua!
hari ini merupakan tarikh tutup untuk 
klik banner
pencarian cik en dan blog : entry kita jiwa kita
so far sebelum  melabuhkan tirai pencarian pukul 11.59 pg ni cik en akan listkan semua penyertaan dan akan sentiasa diupdate(jika ada penyertaan baru) sehingga jam 11.59 pagi tu.
selepas tu cik en akan listkan setiap entry yang cik en minta melalui 3 entry berbeza untuk senang korang terjah entry PERTAMA, TERBAIK dan TERAKHIR
dan ada berita terbaik, cik en akan pilih satu entry paling terbaik yang dapat menarik perhatian cik en dalam satu satu kotegari dan cik en akan kasi HADIAH..
Hadiah apa.. cik en belum lagi merancang ..
mybe edit blog, topup atau hadiah yang akan di pos
so ada 3 pemenang lah nanti.
so korang check la semua..ada x penyertaan yang tertinggal atau link tak berfungsi


SENARAI PESERTA

  1. http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/06/entry-kita-jiwa-kita.html
  2. http://masrinasidek.blogspot.com/2012/06/entry-kita-jiwa-kita.html
  3. http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html
  4. http://mamaqhayra.blogspot.com/2012/06/entry-kita-jiwa-kita.html
  5. http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html
  6. http://starfleet2208.blogspot.com/2012/06/entri-kita-jiwa-kita.html
  7. http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html
  8. http://tentangsayaizatulatiqah.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html
  9. http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html
  10. http://nusha1706.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html
  11. http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html
  12. http://ayut-akumanusiabiasa.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blgentry-kita-jiwa.html
  13. http://kancil8349.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html
  14. http://tieffa19.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html
  15. http://umikasum.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html
  16. http://jiacreatifelt.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html
  17. http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html
  18. http://pape-jer.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html
  19. http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html
  20. http://nanakimie.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html
  21. http://zieyaweasley-wwwzieyaslifecom.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html
  22. http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html
  23. http://azumylini.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html
  24. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html
  25. http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html
  26. http://nurafeeqah13291.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html



p/s : semua penyertaan dah diterjah.. korang tak nak join ke? 
sebenarnya cik en tersilap tarikh tutupnya,, sepatutnya semalam.. cik en ingat hari ini.. so cik en lanjutkan sampai 11.59 am.. maaf sangat2, ingatkan hari ini tarikh tutupnya (apa la cik en ni, segmen sendiri pun leh lupa?. semalam terlampau bz sampai tak perasan tarikh tutupnya)
Photobucket

  10 comments:

  1. ehhh nper no cik en brulang..hikhik ksilapan teknikal nihh..hohoo

    ReplyDelete
  2. ada la kat situ no 12 :) thanks cik en dah terjah..

    ReplyDelete
  3. kan no tuh 1-9 then ulang blik 0-9 ka cik en wat smthing..xphm dehh

    ReplyDelete
  4. owhhh ya ka??eh apasal kte tgk lan..mybe sy gn fon kot. hihii..sori ;(

    ReplyDelete
  5. nape takde link utk senarai peserta tu ehhh? huhu.

    ReplyDelete
  6. no 22!! dan akhirnyaaaa berjaya BW kesemua. ;)

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!