www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-06-19

Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang!!! (Ulangan)




Semekom semua....arini aku cik en nk bersantai ngn korang........pe kata korang sahut cabaran aku cik en tuk dapatkan ayat bezt korang dengan menyambung ayat2 di bawah menggunaka tarikh hari jadi korang...pastu share kt komen k..

Mari kita tengok ape ayat yang keluar dari tarikh lahir korang



1-Ambil ayat dari bulan korang lahir:
January--------aku sepak
February-------aku lompat atas
March-----------aku karate
April-------------aku cium
May--------- ----aku terajang
June-------------aku peluk
July--------------aku buat sardin dengan
August-----------aku makan dengan
September------aku menari dengan
October----------aku menyanyi dengan
November-------aku jelir lidah kat
December-------aku lari keliling


2-Ambil ayat dari hari lahir korang
1------- burung hantu
2------- makluk asing
3--------public phone
4------- basikal aku
5------- lelaki salji
6------- gangster kampung
7--------mobile telefon aku
8--------hantu jepon
9--------kawan baik nenek aku
10-------kawan lembu aku
11-------cikgu lama aku
12-------kerbau ayah kawan aku
13-------ahli bomba
14-------lembu mak aku
15-------kambing ayah aku
16-------kapak mak aku
17-------lesung batu
18-------pedang aku
19------ lelaki lembut
20-------tikus adik aku
21------ ninja
22-------Chuck Norris
23-------mee kari adik aku
24-------kambing aku
25-------pemain bola sepak
26-------buaya
27-------ayam serama
28-------ipod aku
29-------kucing engkau
30-------kutu rayau
31-------hantu jepun
3-Ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan
1--------- di dalam kereta aku
2 ---------di atas katil engkau
3 ---------di dalam jamban
4 ---------di bawah katil
5 ---------di atas motosikal
6 ---------di bawah jambatan
7 ---------di atas bumbung rumah
8----------masa makan atas meja
9 -------- semasa jalan2 cari kucing adik aku
0 -------- di dalam bilik tokwan

4-Ambil ayat dari color yang korang suka:
putih---------sebab aku suka macam tu
hitam--------sebab aku memang degil
Pink----------sebab aku memang terer
merah-------sebab ade suara yang bagitau aku
biru----------sebab aku seksi dan aku boleh buat
hijau---------sebab aku betul2 serius nak lakukan
Purple-------sebab ada orang suruh
kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku
kuning-------sebab ade orang ofer aku 10 rm
Orange------sebab aku pikir aku bijak
cokelat------sebab aku memang boleh buat
lain2---------sebab diri aku seorang ninja!

ni aku  cik en nye..
aku sepak... ..kapak mak aku... ..di atas bumbung rumah... .sebab ada org suruh... .heheheheheheheheahahhahahah




p/s : masih sempat join pencarian cik en ni 
Pencarian cik en dan blog : Entry Kita Jiwa Kita

Photobucket

10 comments:

ayut said... [Reply]

ayut punye : aku lari keliling..kambing ayah aku..masa makan atas meja..sebab aku betul2 serius nak lakukan...
hahahaha..best la cik en! :)

Tentang Kita said... [Reply]

lucu la....gengster kg..alahai..

Kancil 8349 said... [Reply]

memang best...hehehe

Masz Sidek said... [Reply]

aku lompat atas... lelaki lembut... di bawah jambatan... sebab ade suara yang bagitau aku...

hahaha... suara siapa kah itu.. ;0

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

haha.kelakar!

IntaNBerliaN said... [Reply]

hihii mcm klakar lak game ni ;-)

Ordinary Zati said... [Reply]

aku buat sardin dengan kawan baik nenek aku di dalam jamban sebab ada orang suruh . wahaha menjadi la cik en

Yumida said... [Reply]

kelakar jgk hasil sambung ayat ni...

~MiZz Atie ZieYa~ said... [Reply]

aku karate mee kari adik aku semasa jalan2 cari kucing afik aku di dalam bilik tokwan sebab aku betul2 serius nk lakukan :)

Apple said... [Reply]

Aku menyanyi dengan rentak lagu Rock sambil mencacahkan huruf S kat dada.Penangan Faizal Tahir kot. kahkahkah..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads