www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-06-15

Kecewanya hati cik en!




salam semua! apa khabar...
cik en baru lepas terjah blog yang sudi join percarian cik en dan blog : entry kita, jiwa kita
alhamdullah.. mendapat sambutan yang baik.. sementera nak tunggu tarikh tutup cik en listkan semua mengikut entry entry
untuk kesenangan korang menterjah..
macam2 entry cik en jumpa.. ada yang tergelak2 de yang sedih..heheh
tapi selagi belum tarikh tutup cik en xmo listkan lagi.. kalau sesiapa yang dah antar entry pencarian tu dan cik en dah komen kira dah masuk list la tu ok?
tapi entry ini bukan nak pok pek sal pencarian tu tapi kekecewaan cik en
cik en terlalu la kecewa..
2 minggu cik en kecewa.
ia disebabkan

PURI..
heeh pe tu puri?
puri adalah masakan orang india..rupenye seperti dibawah ini



selama ni tak la teringin sangat tapi bila masuk dalam program masters chef selebriti 


mengenai sajian pantas yang mnyebabkan siti sarah keluar itu, cik en dah gilakan dan dari hari tu cik en cari makanan ini x jumpa jumpa..
teringinnya cik en nak makan..
mana yek nak dapatkan..
bukan semua kedai mamak akan buat menu ini..kalau ada pun selalu habis..
sapa pernah makan.. sedap x?



Photobucket

  7 comments:

  1. alahai..nape tergantung kat situ cik en...byk tande soal kat sini..hihi

    ReplyDelete
  2. hahahahahahaha..kesahhhnyeeee...
    tergelak2 sy bc komen cik en tadi..
    adoiii..termalu sendirik ni..*sorokmukelaju2*

    ReplyDelete
  3. hahahah..mmg saspen pon...:)

    ReplyDelete
  4. xprnh mkn gak..hihii.kalo cik en dpt nt gtau ya sedap ke x..hihihii

    ReplyDelete
  5. lepas tgk MC ..
    chenta terus buat ...
    tapi xberapa menjadi ..
    ermm tp xpakai sapi .. pakai dorina .. tu kut xjadi hik hik hik ..

    erm kat seremban depan pejabat poli .. ada 1 kedai muslim ..
    ermm sedap .. g la sana ..
    g awal pagi yer .. kul 8 dah penoh! huhuhu

    ReplyDelete
  6. aku pun tak pernah rasa puri ni...
    agak agak kuah dia tu ada masam2 sikit kot...aku agak lah...hahaha...

    ReplyDelete
  7. cik en..kt penang byk...meh la try..hehe

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads