www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-06-15

Kecewanya hati cik en!




salam semua! apa khabar...
cik en baru lepas terjah blog yang sudi join percarian cik en dan blog : entry kita, jiwa kita
alhamdullah.. mendapat sambutan yang baik.. sementera nak tunggu tarikh tutup cik en listkan semua mengikut entry entry
untuk kesenangan korang menterjah..
macam2 entry cik en jumpa.. ada yang tergelak2 de yang sedih..heheh
tapi selagi belum tarikh tutup cik en xmo listkan lagi.. kalau sesiapa yang dah antar entry pencarian tu dan cik en dah komen kira dah masuk list la tu ok?
tapi entry ini bukan nak pok pek sal pencarian tu tapi kekecewaan cik en
cik en terlalu la kecewa..
2 minggu cik en kecewa.
ia disebabkan

PURI..
heeh pe tu puri?
puri adalah masakan orang india..rupenye seperti dibawah ini



selama ni tak la teringin sangat tapi bila masuk dalam program masters chef selebriti 


mengenai sajian pantas yang mnyebabkan siti sarah keluar itu, cik en dah gilakan dan dari hari tu cik en cari makanan ini x jumpa jumpa..
teringinnya cik en nak makan..
mana yek nak dapatkan..
bukan semua kedai mamak akan buat menu ini..kalau ada pun selalu habis..
sapa pernah makan.. sedap x?



Photobucket

7 comments:

sueshe said... [Reply]

alahai..nape tergantung kat situ cik en...byk tande soal kat sini..hihi

sueshe said... [Reply]

hahahahahahaha..kesahhhnyeeee...
tergelak2 sy bc komen cik en tadi..
adoiii..termalu sendirik ni..*sorokmukelaju2*

sueshe said... [Reply]

hahahah..mmg saspen pon...:)

Deq's Qienz said... [Reply]

xprnh mkn gak..hihii.kalo cik en dpt nt gtau ya sedap ke x..hihihii

~::Chenta::~ said... [Reply]

lepas tgk MC ..
chenta terus buat ...
tapi xberapa menjadi ..
ermm tp xpakai sapi .. pakai dorina .. tu kut xjadi hik hik hik ..

erm kat seremban depan pejabat poli .. ada 1 kedai muslim ..
ermm sedap .. g la sana ..
g awal pagi yer .. kul 8 dah penoh! huhuhu

wahida said... [Reply]

aku pun tak pernah rasa puri ni...
agak agak kuah dia tu ada masam2 sikit kot...aku agak lah...hahaha...

~MiZz Atie ZieYa~ said... [Reply]

cik en..kt penang byk...meh la try..hehe

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads