www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-06-18

Keadaan NINI selepas bersalin SCISSOR


Sesiapa yang setia dengan blog cik en mesti dah baca entry
dimana nini operation kakinya kerana dilanggar
3 bulan lepas itu nini bersalin secara scissor setelah 2 hari tak dapat bersalin normal di entry
nini tak mampu bersalin normal
kali ini ik en update keadaan nini selepas 9 hari perbedahan untuk bersalin


nini semakin sihat
 luka nini masih belum baik dan semalam ada tanda "bentan"
apa yek itu bentan?
cik en kurang pasti tapi dekat kawasan perbedahan dah timbul bengkak.
itukah bentan?
anak anak dah boleh bukak mata
Anak nini cukup comel tapi still x dapat berdiri lagi..
tapi ada niat nak bermain main..
nini sentiasa di samping anak ank dia dan sentiasa memeluk anak anak nya
cuma keadaan nini yang semakin kurus..
terlalu kurus..
mungkin cik en perlu injection Vit B+ untuk menaikkan selera makannya
mm.. diharap lepas ini nini akan lebih sihat 
sayang nini..
kamu kucing yang paling kuat cik en pernah kenal
Photobucket

5 comments:

fieda said... [Reply]

makin sihat nmpknya nini tu...bentan tu maknanya berlaku pendarahan balik kan..ermm..ye ke..

Aida Omar said... [Reply]

nini anda sangat kuat.. Alhamdulillah nampak dah sihat eh dia cik ein? anak dia sebijik macam dia.. hehe

IntaNBerliaN said... [Reply]

pnh dgr bentan ni.. tp xpasti mksd apa.. :-)

~MiZz Atie ZieYa~ said... [Reply]

suka kucing..tapi tak leh bela dah..mama tak bagi..last orange jaaa

Masz Sidek said... [Reply]

comelnye.... alhamdulillah nini dah makin sihat... bulat jer mata nini... :)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads