www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-05-24

Pengomen Tegar blog Cik en


salam semua...
selama ini cik en tak pernah letak top commentor dalam blog cik en..
tapi kali ini tetiba terbuka pintu hati (ceit!:p) untuk letak...
lepas masukkan code dalm HTML..cik en pun publish la.. tolak nama cik en sekali dari dikira..
so kita tengok sape yang kena tu
  mula 2 cik yui kita..dia la yang rajin datang dan nk komen blog cik en.. mekasih yui...
mekasih byk2 gak pada anum, anismelon, kak bui, aida si katak, abg nasz, cik muda sae, rapunzel, Cikgu Gen2 Merah dan mizzkechique..
nak g tengok2 yang len x?klik je widjet kat sebelah kanan korang tu..
p/s: walaupun jarang blogwalking sbb sibuk keje at least de gak yang jenguk..


Photobucket

12 comments:

Tentang Kita said... [Reply]

si yui nie mmg rajin BW...nampknya cik en ada peminat setia nie

diana said... [Reply]

untung la ada pengomen tegar ni..:)

Ezy Chiaki said... [Reply]

tegarnye dorg.. hihi

Aiisyah Gazali said... [Reply]

wow. banyaknya komen sampai 108.. hehe

Yumida said... [Reply]

wah..byk peminat setia..tahniah :)

GaRy™ said... [Reply]

baru nak jadi pengomen tegar kat sini... huhu~...

Che Rosliza Che mat said... [Reply]

Tahniah kepada mereka...

ZianMY said... [Reply]

eh zian xde ek? ekeke...

eiqa azra said... [Reply]

wah! tahniah!! ramai yang minat dgn entri kamu!

shameel Iskandar said... [Reply]

Tahniah sbb ada peminat setia. First time kt sini, dan salam kenal dari saya.

IntaNBerliaN said... [Reply]

ramai pembaca setia.. ;)

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

hihi..no hal kak.. bila sy dtg komen tu tndanya sy masih ada.. amiinn..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads