www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-05-24

Pengomen Tegar blog Cik en


salam semua...
selama ini cik en tak pernah letak top commentor dalam blog cik en..
tapi kali ini tetiba terbuka pintu hati (ceit!:p) untuk letak...
lepas masukkan code dalm HTML..cik en pun publish la.. tolak nama cik en sekali dari dikira..
so kita tengok sape yang kena tu
  mula 2 cik yui kita..dia la yang rajin datang dan nk komen blog cik en.. mekasih yui...
mekasih byk2 gak pada anum, anismelon, kak bui, aida si katak, abg nasz, cik muda sae, rapunzel, Cikgu Gen2 Merah dan mizzkechique..
nak g tengok2 yang len x?klik je widjet kat sebelah kanan korang tu..
p/s: walaupun jarang blogwalking sbb sibuk keje at least de gak yang jenguk..


Photobucket

  12 comments:

  1. si yui nie mmg rajin BW...nampknya cik en ada peminat setia nie

    ReplyDelete
  2. untung la ada pengomen tegar ni..:)

    ReplyDelete
  3. wow. banyaknya komen sampai 108.. hehe

    ReplyDelete
  4. wah..byk peminat setia..tahniah :)

    ReplyDelete
  5. baru nak jadi pengomen tegar kat sini... huhu~...

    ReplyDelete
  6. wah! tahniah!! ramai yang minat dgn entri kamu!

    ReplyDelete
  7. Tahniah sbb ada peminat setia. First time kt sini, dan salam kenal dari saya.

    ReplyDelete
  8. hihi..no hal kak.. bila sy dtg komen tu tndanya sy masih ada.. amiinn..

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads