www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2012-05-31

Lucky Follower no 777 - KISAH BUNGA SAKURA

salam semua!
dah lama cik en tak buat lucky follower.. last masa lucky follow cik en yang ke 500.
Lepas dari tu cik en target no 777..

susah nak dapat..
sebab cik en bz so follower cik en pun statik je..
so untuk follower cik en yang bertuah ialah



klik sini


tahniah kepada cik nasya sebab menjadi lucky follower cik en..
so tanda penghargaan cik en nak bagi banner di bawah..khas untuk cik nasya ni




cik en de jalan2 kat blog ini.. tapi cik en pening skit..mybe cik nasya ni pakai blog skins..
sedangkan cik en pakai simple template je..ehhe..jangan marah tau..
cik en ucapkan tahniah mengenai keputusan exam dan dapat hadiah blackberry lagi tu..cik en nak copy entry tu tapi xleh.. kodek2 pun x leh gak..anyways..thnks join bloglist cik en gak..
tahniah!

  9 comments:

  1. tahniah sbb follower mkin ramai :-)

    ReplyDelete
  2. terjah sambil tambah rakan alam maya..

    ReplyDelete
  3. wao bertuahnyer....tahniah utk nya :)

    ReplyDelete
  4. wah..bertuah jd lucky follower

    ReplyDelete
  5. tahniah pada follower itu...

    ReplyDelete
  6. memang sangat lucky.. no pun cantik je :)

    ReplyDelete
  7. tahniah, saye pun lucy ape. 789. hihi.

    ReplyDelete
  8. thank you cik en.. =) ..
    tak sangka dapat jadi lucky follower cik en..
    hehehe.. thanks again..

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads