www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2012-05-31

Lucky Follower no 777 - KISAH BUNGA SAKURA

salam semua!
dah lama cik en tak buat lucky follower.. last masa lucky follow cik en yang ke 500.
Lepas dari tu cik en target no 777..

susah nak dapat..
sebab cik en bz so follower cik en pun statik je..
so untuk follower cik en yang bertuah ialah



klik sini


tahniah kepada cik nasya sebab menjadi lucky follower cik en..
so tanda penghargaan cik en nak bagi banner di bawah..khas untuk cik nasya ni




cik en de jalan2 kat blog ini.. tapi cik en pening skit..mybe cik nasya ni pakai blog skins..
sedangkan cik en pakai simple template je..ehhe..jangan marah tau..
cik en ucapkan tahniah mengenai keputusan exam dan dapat hadiah blackberry lagi tu..cik en nak copy entry tu tapi xleh.. kodek2 pun x leh gak..anyways..thnks join bloglist cik en gak..
tahniah!

9 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

tahniah kpd dia.. =)

IntaNBerliaN said... [Reply]

tahniah sbb follower mkin ramai :-)

fieda said... [Reply]

terjah sambil tambah rakan alam maya..

Tihara said... [Reply]

wao bertuahnyer....tahniah utk nya :)

Yumida said... [Reply]

wah..bertuah jd lucky follower

wahida said... [Reply]

tahniah pada follower itu...

Sayidah Nafisah Ruslan said... [Reply]

memang sangat lucky.. no pun cantik je :)

9n0L4 said... [Reply]

tahniah, saye pun lucy ape. 789. hihi.

♬ bunga sakura ♬ said... [Reply]

thank you cik en.. =) ..
tak sangka dapat jadi lucky follower cik en..
hehehe.. thanks again..

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads