www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-08-22

lucky follower 500 - Gen 2 Merah


salam salam salam...
entry terpantas untuk hari ini...
kan apa untuk mengeleberetkan(ayat celebrate di melayukan..isk2...salah ni cik en..hehhe)
follower cik en yang ke 500...lama cik en menunggu..ehehhe....



tahniah tahniah tahniah 
kepada seorang cikgu di tawau sabah...
rasanya nama betulnya JUMADIL
heheh..

dan cik en rasa dia gunakan nama pena dia gen 2 merah sebab ni kot..

so tahniah kepada cikgu ye...

cik en ucapkan selamat berpuasa dan beraya yek..huhuhu
dan yang lain jom terjah cikgu ini sambil2 itu leh la polow....hehehe


Photobucket

4 comments:

Anum said... [Reply]

tahniah

Gen2Merah said... [Reply]

wahahahha.. terima kasieh, toce toce... sukran yaa... sori lambat tahu. Ini pun sebab Lulu Caldina yang khabar pasal ni kat komen blog saya..

anyway, salam ukhuwah, salam Ramadan. ada masa saya nak buat entri pasal review blog saya dari cik Intan ni.. tunggu yaa..

nak siapkan keja dulu

Gen2Merah said... [Reply]

http://nurfuzie.blogspot.com/2011/08/lucky-follower-500-gen-2-merah.html

cayob said... [Reply]

haha taniah...ala aku 501 lah ini huhuhuuhu tak ape lah..heheh

http://cayob.blogspot.com/

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads