www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-08-22

lucky follower 500 - Gen 2 Merah


salam salam salam...
entry terpantas untuk hari ini...
kan apa untuk mengeleberetkan(ayat celebrate di melayukan..isk2...salah ni cik en..hehhe)
follower cik en yang ke 500...lama cik en menunggu..ehehhe....



tahniah tahniah tahniah 
kepada seorang cikgu di tawau sabah...
rasanya nama betulnya JUMADIL
heheh..

dan cik en rasa dia gunakan nama pena dia gen 2 merah sebab ni kot..

so tahniah kepada cikgu ye...

cik en ucapkan selamat berpuasa dan beraya yek..huhuhu
dan yang lain jom terjah cikgu ini sambil2 itu leh la polow....hehehe


Photobucket

  4 comments:

  1. wahahahha.. terima kasieh, toce toce... sukran yaa... sori lambat tahu. Ini pun sebab Lulu Caldina yang khabar pasal ni kat komen blog saya..

    anyway, salam ukhuwah, salam Ramadan. ada masa saya nak buat entri pasal review blog saya dari cik Intan ni.. tunggu yaa..

    nak siapkan keja dulu

    ReplyDelete
  2. http://nurfuzie.blogspot.com/2011/08/lucky-follower-500-gen-2-merah.html

    ReplyDelete
  3. haha taniah...ala aku 501 lah ini huhuhuuhu tak ape lah..heheh

    http://cayob.blogspot.com/

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads