www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-11-23

pencarian cik en dan blog - Bloglist Geng Cik EN

melekat sehingga 23 november 2011 jam 12.00 tengah hari
entry baru sila scrool lebih sikit ke bawah!


salam semua kawan kawan cik en
apa khabar
cik en sebenarnya dah lama nak refresh balik listblog geng cik en kat sebelah kanan korang tu...semenjak cik en buat bloglist tu cik en tak pernah tukar-tukar...
jadi kali ini cik en nak select blogger-blogger lain yang SETIA DENGAN BLOG CIK EN untuk jadi geng cik en selama sebulan start 
23 november 2011 sehingga 23 december 2011
senang jer caranya




  • follow blog ini sebab kalau nak masukkan dalam bloglist cik en kena follow korang kan?
  • copy paste banner atas tu dan linkkan ke entry ini
  • buat tajuk -"pencarian cik en dan blog - Bloglist Geng Cik EN"
  • dah siap linkkan ke entry ini k?
tamat : 23 november 2011


senang jer kan...ala..nak promote blog korang jer...tak kenakan bayaran pun!


Photobucket

6 comments:

DiDiE eLa said... [Reply]

didie dah buat..=)

http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/11/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

Bui Junaidi said... [Reply]

nk join lah cik en..nnt kak bui buat entry yer..*_*

Cahaya Hidup said... [Reply]

CH datang n join .... =) ,xpe kan...?? ngeh3....

Cahaya Hidup said... [Reply]

ok...ni link CH....

http://ceriteragadis87.blogspot.com/2011/11/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

finiey izaty said... [Reply]

join :)
http://luahanhatisifiniey.blogspot.com/2011/11/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

Bui Junaidi said... [Reply]

http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/2011/11/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

siap..*_*

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads