www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-11-23

pencarian cik en dan blog - Bloglist Geng Cik EN

melekat sehingga 23 november 2011 jam 12.00 tengah hari
entry baru sila scrool lebih sikit ke bawah!


salam semua kawan kawan cik en
apa khabar
cik en sebenarnya dah lama nak refresh balik listblog geng cik en kat sebelah kanan korang tu...semenjak cik en buat bloglist tu cik en tak pernah tukar-tukar...
jadi kali ini cik en nak select blogger-blogger lain yang SETIA DENGAN BLOG CIK EN untuk jadi geng cik en selama sebulan start 
23 november 2011 sehingga 23 december 2011
senang jer caranya




  • follow blog ini sebab kalau nak masukkan dalam bloglist cik en kena follow korang kan?
  • copy paste banner atas tu dan linkkan ke entry ini
  • buat tajuk -"pencarian cik en dan blog - Bloglist Geng Cik EN"
  • dah siap linkkan ke entry ini k?
tamat : 23 november 2011


senang jer kan...ala..nak promote blog korang jer...tak kenakan bayaran pun!


Photobucket

  6 comments:

  1. didie dah buat..=)

    http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/11/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

    ReplyDelete
  2. nk join lah cik en..nnt kak bui buat entry yer..*_*

    ReplyDelete
  3. CH datang n join .... =) ,xpe kan...?? ngeh3....

    ReplyDelete
  4. ok...ni link CH....

    http://ceriteragadis87.blogspot.com/2011/11/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

    ReplyDelete
  5. join :)
    http://luahanhatisifiniey.blogspot.com/2011/11/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

    ReplyDelete
  6. http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/2011/11/pencarian-cik-en-dan-blog-bloglist-geng.html

    siap..*_*

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!