www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-06-24

SEGMEN ABG YEN: JOM PROMOSIKAN BLOG ANDA DISINI



hola2 semua 
kali ini cik en nk join segmen..dh lama x join segmen kan?
so ni yg cik en copy paste dri blog dia...detail lagi klik banner atas 2

Salam semua...

Dah lama teringin nak buat segmen cume hari ini je mempunyai keberanian, hehehe so sy beranikan diri untuk melangkah setapak lagi kehadapan bagi menilai kelebihan dan kekurangan blog sy ni dimata kawan-kawan blogger semua... so kepada sape-sape yang mahu menyokong sgt2 dialu-alukan... semoga segmen ini dterima oleh semua dan kita sama2 mendapat manfaatnya... wah dh mcm ceramah agama lak hehehe...
Jom ramai2 kita pakat-pakat join segmen pertama dari sy, syarat penyertaan adalah seperti berikut:
  1. Buat satu entri guna tajuk yg sama, tulislah pape dan link ke blog ni.-done
  2. letak header magical me-done-
  3. Follow me-done-618
  4. Tinggalkan link kt komen-jap ye
  5. Sy akan senaraikan semua blog yg join pada entri terbaru seterusnya akan promosikan pada 11 group blogger popular... sama2 dapat faedah kan hehehe...
Segmen ni jap je sbb sy nk test market dulu hehehe, mcm jual barang lak...ala biasa la baru pertama kali so test market la dulu kan hehehe... so segmen ni akan berakhir pada jam 8 mlm ini... jam 9 malam sy akan senaraikan blog2 yg telah menyertai segmen ini seterusnya akan buat promosi percuma ke 11 rangkaian group2 blogger popular...pastu kita sama2 akan merasai faedahnye ya!!!

Photobucket

  2 comments:

  1. tq ya sbb sudi join segmen blog abg yen yg tak seberape ni...

    ReplyDelete
  2. Salam.. nice blog.. done follow u..
    http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/segmen-abg-yen-jom-promosikan-blog-anda.html

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads