www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2011-02-24

Blog Pink



1st i want to thanks 2 encik nurul ,kan pe aku ni dak baru blajo...dia suggest aku pasal BPM..pe la BPM ni..aku masih lagi la cetek ilmu blog ni...huhu...bila aku tgk2..baru aku paham..nama penuhnya Blog Pilihan Malaysia....2 logo kt atas 2...ehhehe
aku usha2 la blog 2...aku tgk de segmen Kumpulan Blog Pink
so aku try la...aku x le minx sgt terpilih tp at least,aku leh tambah ilmu n skil aku dlm blog ni... 2 pun dh cukup...

so berbalik pada asgment yg diberi..aku kena menjawab soklan2 yg berikut:-

Ceritakan dengan menarik, kenapa anda memilih warna tersebut dalam blog anda?
answer is
its colour is smooth...bila kita bukak jer blog kita, damai jer..nk mare pun jd cool.Bak kata owang dolo2, sejuk mata emmandang..nk kata minat sgt 2 kaler ni xde la...sbb aku dh pilih macam2 kaler tema tuk blog aku..tp yg ni jer aku tgk ngam ngn keperluan mata aku.
ala2 pink gitu
ehhehe...bukan macam yg ln,kebanyakan mmg gila semua yang de kaler pink..aku lebih meminati light pink macam blog aku ni..cun kan....

Sila tag 2 blog rakan anda yang mempunyai tema warna yang sama dengan anda. pastikan mereka tahu. (wajib kena tag 2 rakan, kalau lebih lagi bagus..)
erm...aku x ramai kawan2 lagi...so yang ni jer ade
&


So,itu jer assgmentnyer..pastu kena linkkanya..
akhir kata




  3 comments:

  1. thanks cik farehah...
    gluck for u 2...

    ReplyDelete
  2. wahhh..cantiknya blog pink dia..dr BPM..happy blogging..=)

    ReplyDelete

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!