www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

 photo kkba copy.jpg

2011-02-24

Blog Pink



1st i want to thanks 2 encik nurul ,kan pe aku ni dak baru blajo...dia suggest aku pasal BPM..pe la BPM ni..aku masih lagi la cetek ilmu blog ni...huhu...bila aku tgk2..baru aku paham..nama penuhnya Blog Pilihan Malaysia....2 logo kt atas 2...ehhehe
aku usha2 la blog 2...aku tgk de segmen Kumpulan Blog Pink
so aku try la...aku x le minx sgt terpilih tp at least,aku leh tambah ilmu n skil aku dlm blog ni... 2 pun dh cukup...

so berbalik pada asgment yg diberi..aku kena menjawab soklan2 yg berikut:-

Ceritakan dengan menarik, kenapa anda memilih warna tersebut dalam blog anda?
answer is
its colour is smooth...bila kita bukak jer blog kita, damai jer..nk mare pun jd cool.Bak kata owang dolo2, sejuk mata emmandang..nk kata minat sgt 2 kaler ni xde la...sbb aku dh pilih macam2 kaler tema tuk blog aku..tp yg ni jer aku tgk ngam ngn keperluan mata aku.
ala2 pink gitu
ehhehe...bukan macam yg ln,kebanyakan mmg gila semua yang de kaler pink..aku lebih meminati light pink macam blog aku ni..cun kan....

Sila tag 2 blog rakan anda yang mempunyai tema warna yang sama dengan anda. pastikan mereka tahu. (wajib kena tag 2 rakan, kalau lebih lagi bagus..)
erm...aku x ramai kawan2 lagi...so yang ni jer ade
&


So,itu jer assgmentnyer..pastu kena linkkanya..
akhir kata




3 comments:

nusha said... [Reply]

tq kak~~gluck ea..

eintan nurfuzie said... [Reply]

thanks cik farehah...
gluck for u 2...

Kisah Sufi said... [Reply]

wahhh..cantiknya blog pink dia..dr BPM..happy blogging..=)

Followers

About

For Advertorial, Collaborations and Review. Please Contact eintannurfuzie@gmail.com.

Get widget

Blog Archive

Labels

Jom Buat Mobile App

 photo iklan_blog3_small.png

Ads