Kawal Berat Badan Dengan Leedee Shakolat

Kawal Berat Badan Dengan Leedee Shakolat | Antara benda paling susah untuk cik en buat adalah mengawal selera makan dan craving benda benda manis. Cik en ada terbaca, fibroid cik en ini ada kaitan dengan berat badan yang hampir obesiti dan tidak mengamalkan rutin khidupan yang sihat. Tapi semenjak cik en sibuk di klinik veterinar, cik en memang jarang bersenam dan rutin makan tidak menentu sehingga buat tengah malam sentiasa lapar. Dah cuba juga banyak kali untuk kawal pemakanan, tapi asyik gagal. Akhirnya cik en cuba dengan produk dari Leedee iaitu Shakolat. 




Kawal Berat Badan Dengan Leedee Shakolat 


Leedee Shakolat ini adalah Meal Replacement dan Craving Control ( Pengantian makanan dan kawalan keinginan) dan akan bantu mengenyangkan perut yang sentiasa berkeroncong ini. Sesuai bagi cik en yang selalu rushing pagi pagi dengan menjadikan ianya penganti sarapan sekaligus membantu cik en mengurangkan makan makanan terlalu berat di waktu pagi. Even tak makan makanan terlalu berat dan hanya minum Leedee Shakolat tapi ianya dapat memberi tenaga yang cukup untuk kerja sesi pagi. Selain itu, ianya dapat meningkat metabolisma yang mana metabolisma rendah membuat cik en tak berjaya turunkan berat badan dan sentiasa lapar. Tabiat makan benda manis dan kuat makan memang susah sangat untuk dibendung oleh cik en tapi Alhamdulillah cik en dah dapat kawal tabiat buruk tu. 

Bahan Bahan Dalam Leedee Shakolat 



Semenjak cik en disahkan ada fibroid, cik en sangat cerewet dalam pemilihan supplement sebabnya cik en tak boleh ambil sebarang kolagen kerana ianya dapat memberi kesan kepada saiz fibroid. Jadi, cik en akan check one by one dan Leedee Shakolat ini hanya mempunyai bahan bahan yang tidak memudaratkan kesihatan cik en malah memberi kebaikan yang tersendiri seperti 


  • Coklat - Mengawal metabolisma
  • Ekstrak Mangga Afrika - Membakar lemak
  • Ekstrak Apple Fiber - Membantu Mengenyangkan
  • Oat Halus - Mengawal gula dalam darah
  • Estrak Senna - Meningkatkan imunisasi
  • Estrak Chia Seed - Antioksidan
  • Estrak L-Carnatine - Membantu lemak badan menjadi tenaga harian 
  • Garcinia Cambogia - Mengawal selera makan

Apa rasa Leedee Shakolat 


Mungkin korang yang tak pernah rasa atau teringin nak cuba akan bertanya tanya, apa rasa Leedee Shakolat ini? Dari nama pun dah tahu perisa apa kan? Rasanya coklat berkrim dan tahap kemanisan dia ala ala manisnya cik en. Hahahha.. Rasa manis yang sederhana dan sesuai untuk cik en hilangkan craving makan benda manis. 


Cara Minum Leedee Shakolat 

Leedee Shakolat ini dah siap- siap pack 25gram yang mana memberi 99kcal tenaga, 2.1 gram karbo, 2 gram lemak dan 1 gram protein. Satu kotak ada 10 sachet dan sesuai untuk cik en atau korang dapatkan result dari amalkan Leedee Shakolat ini. Nak bawa kemana mana pun senang sebab packingnya yang kecil dan berkualiti. Kalau jenis senang pecah habis bag mahal korang dipenuhi Leedee Shakolat . Hahahha



Korang hanya gunakan 150ml air sejuk atau suam untuk melarutkan 1 sachet Leedee Shakolat untuk penyediaan setiap pagi. Tak sampai 5 minit pun dan sesiapa suka rushing setiap pagi itu, tak akan ambil masa yang lama. Jangan lupa, simpan balance Leedee Shakolat di kawasan sejuk, bersih dan kering.

Leedee Shakolat Ada Lab Test?

Semestila ada dan korang boleh tengok di bawah ini




Tips Tambahan Untuk Pembaca Cik En


Khas untuk pembaca cik en yang baca entri ini, cik en nak kongsi tips tambahan yang mana ianya dapat korang yang dah putus asa mencuba pelbagai supplement tapi tak berjaya seperti orang lain. Bukan senang cik en nak kongsi tips ini. 


  • Pastikan minum air kosong, masak atau mineral sekurang kurangnya 2 liter setiap hari. Tak boleh "curang" okey
  • Peminat kopi, cik en rasa ianya tips paling susah untuk korang buat. Elakkan minuman berkafein sebabnya ianya melambatkan proses menurunkan badan
  • Mental korang kena releks dan jangan stress serta wajib untuk korang cukup tidur
  • Korang nak bantu naikkan metabolisma selain minum Leedee Shakolat adalah makan kerap tapi dengan kuantiti yang sedikit. Kira makan ala kadar dan berulang ulang. 
  • Jika malas bersenam mungkin kesannya sedikit tapi kalau buat senaman ringkas seperti kerap berjalan untuk bergosip, pilih menaiki tangga berbanding lift atau sepahkan rumah dan kemaskan semula boleh bantu naikkan lagi kesan Leedee Shakolat ini. Hahaha
  • Kalau boleh jangan campurkan produk lain sepanjang pengambilan Leedee Shakolat sebabnya badan dah confuse, "tuan aku ini nak kurus ke, nak putih ke, nak tinggi ke atau nak lebatkan rambut?" Hahhaha. Badan dah confuse, susah untuk badan bertindak balas dengan supplement yang korang ambil. Tapi kalau perlu sangat, boleh ambil selepas 4 jam. 
  • Kalau ibu mengandung, tidak digalakkan dan kalau boleh jangan ambil, tapi kalau ibu menyusu, boleh diambil tapi jangan lupa makanan khasiat juga 
  • Pesakit kronik seperti pesakit buah pinggang, korang jangan ambil okey, kecuali korang dah rujuk doktor. Tapi cik en rasa, better amalkan pemakanan yang disarankan sahaja
  • Jangan lupa untuk korang amalkan makanan seimbang dan berkhasiat. Pilih makanan yang segar berbanding makanan fast food atau sejuk beku.
  • Kalau ada sakit cyst, korang boleh ambil tapi ambil ubat selepas 4 jam minum Leedee Shakolat
  • Untuk dapatkan kesan terbaik, better amal 3 beradik ini 
    • Leedee Pineapple- Membantu menurunkan berat badan
    • Leedeetox peach - membuang toksin dalam badan
    • Leedee Shakolat - Meal replacement & craving control. Membantu buat rasa kenyang
     

Berapa Harga Leedee Shakolat 


Harganya berpatutan dan korang beli dengan harga


Net Price : RM69sm, RM75ss


Harga Promo


1 LEEDEE SHAKOLAT - Rm59sm, Rm65ss
2 LEEDEE SHAKOLAT - Rm118sm, Rm130ss
3 LEEDEE SHAKOLAT - Rm177sm, Rm195ss

Boleh Beli Leedee Shakolat Dimana?


Korang boleh dapat terus daripada web mereka Leede Shakolat atau 


Nadd Empire Sdn Bhd πŸ‘‰ 017 679 7270
Encik Syafiq πŸ‘‰ 017 679 0191
Instagram πŸ‘‰ @leedee.hq
Facebook πŸ‘‰Leedee Online HQ

Testimoni Leedee Shakolat



Eintan Nurfuzie

Lifestyle Blogger, Veterinarian, Social Media Influencer, Love Travel & Ladies Rider | Any Advertorial, Collaborations and Review : Facebook > Eintan Nurfuzie | Page Facebook > Nurfuzie.com | Group Facebook > Tips dan Rawatan Kucing | Instagram > @eintan_nurfuzie | Twitter > @eintan_nurfuzie | Channel Telegram > Eintan Nurfuzie | Channel Youtube > Eintan Nurfuzie | Email > eintannurfuzie@gmail.com

Post a Comment

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Previous Post Next Post