Membeli Belah di PG Mall Sempena 12.12 Double Digit Sales

Membeli Belah di PG Mall Sempena 12.12 Double Digit Sales | Kejap sahaja dah masuk hujung tahun kan? Semestinya dihujung tahun ini, cik en menunggu sale untuk cik en rebut tawaran yang menarik untuk cik en sambar. Tahun ini cik en menunggu nunggu 12.12 Double Digit Sales dari PG Mall yang dikatakan banyak diskaun dan tawaran yang boleh mengugat iman. Apa itu PG Mall? Rugi la kalau korang tak tahu. Cik en pernah kelaurkan artikel mengenai PG Mall sebelum ini. Korang boleh baca di PG Mall Platform Membeli Belah Secara Atas Talian



12.12 Double Digit Sales

 PG Mall antara 3 e- commerce yang dipercayai dan banyak dikunjungi. Jadi korang jangan pulak tak kenal PG Mall ini


Berbalik kepada sale tadi, Cik en sebenarnya dah lama nak membeli microwave memandang cik en sangat sibuk dengan kerja dan kerap tak sempat untuk masak. Apabila beli diluar pun, tak sesedap masakan sendiri kan. Jadi cik en harap dengan ada microwave ini, cik en boleh siap masak dan panaskan apabila lapar. Lagi lagi cik en mudah lapar di waktu malam dan perlu makan even sedikit memandang cik en ada masalah gastrik. Nak makan siang memang tak sempat jadi cik en perlu buat bekalan untuk makan malam. So bila dah malam ini, nak panaskan makanan mudah kan dengan microwave. 


Setelah survey di PG Mall, cik en berkenan dengan Panasonic 20L Microwave Oven NN-ST25JBMPQ / NN-ST25JB ini. Harganya pun mampu milik bagi cik en. 




Membeli Belah di PG Mall Sempena 12.12 Double Digit Sales


Sempena 12.12 Double Digit Sales ini, PG Mall menawarkan pelbagai barangan sehingga serendah RM 12. Selain itu dapat free shipping jika berbelanja serendah RM 30. Jadi cik en beli microwave pada 12 Disember 2020 ini. So korang cepat cepat shopping sekarang di PG MALL

Maklumat lanjut, korang boleh ke sosial media PG Mall : 

1 comment

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.