www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2019-10-12

Kekal Cergas Dengan KOJO ENZYME

Kekal Cergas Dengan KOJO ENZYME | Ada yang DM cik en di Instagram dan Facebook tanya macam mana cik en masih kekal cergas walaupun mereka tengak cik en setiap hari sibuk dengan kerjaya sebagai veterinar, blogger yang rajin atend event dan hobi baru cik en sekarang ini ride dengan team Honda RS Manjung. Tak nampak pun cik en rehat. Anyway cik en sebenarnya hanya amalkan 1 sachet KOJO ENZYME. KOJO ENZYME ini sebenarnya membantu cik en menjaga perut cik en. Selalunya kalau dah sibuk, mulalah makan lambat jadi bila dah lambat mula la ada masalah kembung perut dan sembelit. Bila cik en dah amalkan KOJO ENZYME 2 minggu ini, memang perut cik en tak bawa banyak masalah. Bila perut pun dah ok, cik en memang boleh jalani kehidupan sibuk ini dengan happy. | Kekal Cergas Dengan KOJO ENZYME

KOJO ENZYME
KOJO ENZYME

Kekal Cergas Dengan KOJO ENZYME


KOJO ENZYME ini sangat penting untuk keseluruhan sistem badan. Membantu cik en tidak sembelit disebabkan pemakanan yang tidak seimbang dan juga masalah kembung perut disebabkan lambat makan. KOJO ENZYME ini merupakan teknologi Jepun yang terbaru dan mudah dibawa kemana mana sebabnya 1 sachet tu korang tak perlu nak bancuh, hanya koyakkan dan terus minum. KOJO ENZYME berperisa epal dan rasanya yummy sangat. Bahan yang digunakan 100% natural dan tiada bahan kimia. 

Apa yang cik suka dnegan KOJO ENZYME ini adalah, produk ini tak macam produk sembelit atau kembung yang lain. Lepas makan, kelam kabut nak pergi ke tandas. Sampaikan kalau pergi travel, jadi satu masalah pula. KOJO ENZYME ini cik en akan membuang pada masa yang cik en akan membuang. Kalau sakit perut nak membuang itu, masih boleh steady lagi. So far dalam masa 7 hari dah boleh nampak perubahan.

KOJO ENZYME

KOJO ENZYME

KOJO ENZYME membantu memperbaiki sistem percernaan dan dalam masa yang sama boleh menurunkan berat badan. KOJO ENZYME membantu mengubah makanan kompleks menjadi sebatian yang kecil dan memudahkan penyerapan seperti asid amino, asid lemak, kolesterol baik, gula mudah dan adis nukleid.
.
KOJO ENZYME ini menggunakan enzim percernaan yang memang semua sedia maklum sangat sesuai untuk masalah pencernaan. Dengan menggunakan

  • Betik - Siapa ada masalah sembelit, mesti mencari betik kan? Cik en pun sama, betik sekarang ini susah sikit nak cari. Kaya dengan serat, vitamin C dan juga antioksidan dapat juga menghalang peningkatkan kolestrol dalam salur darah. Siapa tak tahu pasal kolestrol kan? kalau ada kolestrol tinggi, macam macam sakit boleh dapat seperti darah tinggi dan masalah jantung
  • Epal - So far, KOJO ENZYME ini menggunakan ekstrak epal dan esktrak dari daun epal juga. Yang mana kedua dua ekstrak ini ada antioksidan yang tinggi dan berfungsi untuk anti penuaan
  • Prun - Yang ini memang cik en amalkan dari dulu sebab prun adalah sumber kalium yang baik, elektrolit dapat membatu untuk tubuh. Mineral yang ad ajuga membantu penghadaman, bagus untuk jantung, sarag, otot dan tekanan darah. Bagi cik en, amalkan prun boleh jadikan kulit muka glowing dan muda. 
  • Nanas - Nanas buah yang cik en tak suka makan. Entah la kenapa tapi bila dicampurkan dalam KOJO ENZYME ini, cik en tak rasa nanas. Mungkin kombinasi yang lain buat rasanya berkurangan. Nanas buah yang kaya dengan vitamin, enxim dan antioksida. Ianya membantu meningkatkan sistem imunisasi badan, membina tulang yang kuat dan membantu penghadaman. Walaupun nanas rasanya manis, tapi buah ni sangat rendah kalori. 
KOJO ENZYME

KOJO ENZYME ini bersaiz 20 ml, dimakan begitu saja selepas makan sekali sehari dan ianya mampu mengatasi masalah pencernaan dan berat badan

Pengalaman cik en amalkan KOJO ENZYME


Cik en dah amalkan 14 hari, so far cik en dah tak ada masalah kembung perut, masuk angin, sembelit dan cik en rasa cergas setiap hari. Selalunya balik kerja memang letih dah terus tertidur tapi bila dah amalkan KOJO ENZYME ini, cik en akan cergas sampai ke malam dan bangun pagi rasa macam fresh dan bersemangat. So boleh di katakan dari perut boleh control mood kita sehari hari. Sebab itu, cik en rasa berbaloi la 1 kotak berharga RM150 dan dalamnya ada 15 sachet so 1 sachet berharga RM10 kalau ianya dapat mempertingkatkan kesihatan dan dapat membantu menurunkan berat badan secara semula jadi

Untuk maklumat lanjut dan review bolehlah ke 


Untuk pembaca blog cik en, cik en nak belanja korang RM30 untuk pembelian KOJO ENZYME dengan menggunakan Promo code : KOJO30 di laman web www.shaneoglobal.com

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Get widget

Trending 1 Week

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!