www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2019-09-06

Jenama Bantal Taraf Hotel Yang Terbaik Di Malaysia Semestinya DAG

Jenama Bantal Taraf Hotel Yang Terbaik Di Malaysia Semestinya DAG | Excitednya nak masuk rumah baru. Sementara nak siapkan apa yang patut, cik en dah mula survey barangan rumah. Ruang yang paling cik en suka adalah bilik tidur, diatas katil dan mempunyai bantal yang empuk untuk memastikan cik en dapatkan rehat yang berkualiti. Bantal adalah item rahsia bagi memastikan tidur yang berkualiti. Semua orang kena pastikan memiliki bantal yang sesuai sebabnya bantal yang terbaik sangat penting untuk memastikan keselesaan dan menyokong tidur malam yang lebih nyenyak. Selalunya bantal yang terbaik adalah bantal hotel, so cik en kenalah mencari bantal hotel kan? Sebab bantal hotel ini bila letak saja kepala terus lena dibuai mimpi. Kebetulan memang nak buat tema bilik hotel nanti untuk bilik tidur cik en. Survey punya survey cik en dapat tahu Jenama Bantal Taraf Hotel Yang Terbaik Di Malaysia Semestinya DAG. Banyak betul feedback positif. So cik en decide untuk mencuba jenama DAG ini.

Beli Bantal Hotel Online di DAS Jenama Bantal Taraf Hotel Yang Terbaik Di Malaysia Semestinya DAG


Apa yang cik en suka, cik en boleh beli secara online dan dalam laman web DAG - Bantal Hotel 7 Bintang  ini, mereka listkan detail lengkap setiap jenis bantal. Ada 8 jenis bantal tapi disebabkan cik en lebih sukakan bantal tak terlalu lembut dan tak terlalu keras, cik en memilih H-Class Classic yang mana memang top selling kat DAG ini. So lepas pilih cik en hanya letakkan detail untuk seller contact cik en



Anyway tak sampai 24 jam, akan dapat info dari HQ DAG yang mana akan detail kita akan diberi kepada seller yang berhampiran. Nak tunggu seller hubungi cik en tak lama, around 3 jam selepas itu. Memang tip tip la services DAG ini. So seller yang cik en dapat Kak Shida dari Taiping. Selesai urusan pembayaran dan beri detail penghantaran cik en menunggu dengan penuh sabar. Disebabkan cik en order hari minggu, cik en kena tunggu 2 hari dan bila sampai so excited sangat. Terus pakai malam itu. So cik en nak sharing la pe bestnya batal jenis H-Class Classic ini.



Walaupun H-Class Classic ini hanyalah koleksi bantal 4 bintang tapi nak dibandingkan dengan harga dan kualiti dia memang sangat berbaloi untuk dibeli. Cirinya 
  • Pejal 30%
  • Ketahanan 40%
  • Gebu 40%


Bantal H-Class Classic ini sangat sesuai untuk yang ada masalah asma sebab ianya tidak berdebu dan anti alergik. Kelembutan bantal H-Class Classic ini sehingga 40% dengan menggunakan bahan yang empuk. Ianya sangat sesuai untu tekstur kepala dan bahu. Selalunya cik en akan sakit bahu tapi lepas pakai bantal H-Class Classic ini, bangun pagi dah tak sengal macam selalu. Yang penting sangat selesa dan tak panas walaupun bilik cik en sekarang tak ada pengahwa dingin. 



Disebabkan masih baru, cik en belum lagi basuh tapi selalunya kalau bantal hotel ini mudah dicuci dan dijaga. That why kenapa cik en memilih bantal taraf hotel. Bantal hotel ini tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang sebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik. Dan paling best, ianya boleh dibasuh guna mesin basuh saja. Mudah sangat kan?

Berapa harga Bantal H-Class Classic? So far harga dia mampu milik sangat. Satu RM45.30. Tapi disebabkan masa cik en order ada promotion, cik en beli 2 biji bantal dengan harga RM90. Mulanya macam nak pergi ambil di Taiping tapi sebab agak sibuk, cik en minta untuk postage dengan tambahan RM10. Total RM100 untuk 2 biji bantal hotel. Jimat sangat dah cik en rasa, 


Kalau korang berminat nak dapatkan Jenama Bantal Taraf Hotel Yang Terbaik Di Malaysia Semestinya DAG ini boleh dapatkan info di 








0 comments:

Post a Comment

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Get widget

Trending 1 Week

Blog Archive

Labels

Ads

Grab Me!