www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2019-07-18

Pernah Cuba Kopi Kluang RailCoffee?

Pernah Cuba Kopi Kluang RailCoffee? | Siapa orang Kluang of course la korang akan kata pernah tapi kalau orang luar dan datang ke Kluang Pernah Cuba Kopi Kluang RailCoffee?  Anyway cik en pernah ke Kluang masa ambil peperiksaan jabatan di Institut Veterinar Kluang (IVM), masa itu cik en rasa tak pulak singgah sebab apa cik en dah tak ingat. Masa itu, cik en hanya fikirkan peperiksaan sebab cik en banyak frust sebab banyak yang cik en gagal nak buat. Selepas cik en kena depression, banyak lagi cerita di sana termasuk ke "hidden file" memori cik en. So memang tak dapat recall. Tapi cik en Pernah Cuba Kopi Kluang RailCoffee  selepas beberapa tahun iaitu April lepas. 

Pernah Cuba Kopi Kluang RailCoffee?
Pernah Cuba Kopi Kluang RailCoffee? 

Pernah Cuba Kopi Di Kluang RailCoffee?


Anyway kawan yang cik en bawa adalah bekas pelajar IVM dan semestinya kat Kluang ini tempat berkumpulnya kawan kawan dia. So cik en melayan Kopi Kluang RailCoffee dengan roti bakar rasanya. Sebab rasa macam order benda lain tapi dapat benda lain. Dan juga telur ayam kampung setengah masak. Kalau korang nak cuba Kopi Kluang RailCoffee di Kluang ini ada 2 tempat. 1 di stesen keretapi Kluang dan satu lagi cawangan berhampiran dengan Kluang Mall kalau tak silap la. 

Kopi Kluang RailCoffee
Kopi Kluang RailCoffee

Anyway kopi dia okey, sedap dan pekat. Roti bakar dia pun macam biasa cuma kawan cik en kata dulu lain rupanya sekarang dah lain. Mungkin mengikut arus permodenan, Hahahha. Boleh la nak jadi port sarapan. Banyak lagi menu tapi disebabkan cik en dah aim nak makan di Restoran Kari Kambing 40 Hari tengah hari itu so cik en hanya order yang simple je. 

So kalau ke Kluang try la cuba Kopi Kluang RailCoffee ini. Kalau tak, korang boleh beli kopi ini secara online. Bila search di google kopi Kluang ini boleh juga dibeli di Lazada. Tapi feel dia lain kalau kita nikmati di Kluang sendiri

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Get widget

Blog Archive

Trending 1 Week

Labels

Ads

Grab Me!