www.nurfuzie.com eintannurfuzie@gmail.com

2019-07-31

Mega Gathering RS150r 3.0 Bukit Jalil

Mega Gathering RS150r 3.0 Bukit Jalil | Mesti ramai yang tahu, cik en adalah rider RS dan cik en pernah story pasal RS sebelum ini di RS150r . Honda RS ini sebenarnya masih baru. Launched di Malaysia pada tahun 2016 dan tahun 2019 adalah tahun ke 3. Setiap tahun akan ada Mega Gathering RS150r dan cik en pernah join Mega Gathering RS150r 2.0 tahun lepas Masa itu baru 2 atau 3 bulan keluar RS. Tapi masa itu cik en sibuk sampai lupa nak update Mega Gathering RS150r 2.0 di blog. So tahun ini Mega Gathering RS150r 3.0 akan berlangsung di tapak event yang sama di Bukit Jalil pada 3 Ogos 2019. | Mega Gathering RS150r 3.0 Bukit Jalil


Mega Gathering RS150r 3.0 Bukit Jalil


Insyallah tahun ini cik en akan join dan masih dengan jentera yang sama, masih standard dan masih warna yang sama. Anyway dah plan nak tukar coverset tapi macam sayang je lagi masih ok coverseat original ini. Kalau sebelum ini join sebagai ahli biasa. Kali ini cik en pergi dengan misi. Disebabkan cik en kaki media sosial, AJK melantik cik en AJK Multimedia kononnnnnn. So jadilah cik en reporter tak bertauliah untuk kelab. Memang tugas seorang blogger kan? Kena cover event. Huhuhu. Di harap cik en selamat pergi dan balik. Boleh nanti cik en share dengan korang kehangatan Mega Gathering RS150R 3.0 Bukit Jalil. 

Kehangatan Mega Gathering RS150R 3.0 2019 kian terasa!
Semua riders dah sedia ke?! 
Jemput hadir kepada semua Rider HONDA RS150R ke event MEGA GATHERING HONDA RS150R 3.0
TARIKH : 3 OGOS 2019
TEMPAT : PARKING B STADIUM BUKIT JALIL
MASA : 9 PAGI - 5 PETANG

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer
All content provided on this "Blog Nurfuzie.com" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of Blog Nurfuzie.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Get widget

Blog Archive

Trending 1 Week

Labels

Ads

Grab Me!